Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12222222

ADHD

Polecane posty

Gość gość12222222

Ma ktoś?

Gość gość
mój ojciec ma jest tak upierdliwy że szok

Gość gość
tak, ja

Gość gość
Czym to sie u Was objawia? :P

Gość gość
nie umiem się skoncentrować, nie potrafię przeczytać dwóch zdań, ciągle się spieszę mimo że nie muszę, nie umiem usiedzieć w miejscu, wszytsko robię na raz, mam33 lata;)

Gość gość
koncentrajca jakbym była na 10 kawach i jak za długo siedzę to mnie nosi. Bywa też, że kropka na ścianie jest niesamowicie fascynująca. Za to bardzo szybko myślę i jak coś mnie zainteresuje to będę o tym pamiętała do grobowej deski.

Gość gość
Bo ja sie zastanawiam czy ja tego nie mam... a leczycie sie jakos? chodziliscie do specjalisty?

Gość gość
zostałam zdiagnozowana już jako dorosła, więc nigdy nie brałam leków. W tej chwili są jakieś tabletki na polepszenie koncentracji (i w fazie badań coś na pamięć), ale nie bardzo chcę brać leki. Poniekąd nauczyłam się z tym żyć, wiem jaki mam limit koncentracji, co ile muszę robić przerwę i jakie są realistyczne szanse, że coś zrobię w dany dzień. No i zużywam jak najwięcej energii żeby się nie wiercić.

Mojego bratanka czeka diagnoza adhd z moxo-adhd.pl i na ten temat można więcej poczytać tu http://moxo-adhd.pl/moxo-diagnoza-adhd/ . Na problemy z jego zachowaniem zwróciła uwagę nauczycielka, rodzice chłopaka byli już w jednej poradni, ale bratanek został wysłany na bardziej specjalistyczne badanie robione za pomocą testu moxo.

Gość Maria  348
tak ADHS