Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwonamalinka

Kobitki, wasi mężczyźni też są zamyśleni?

Polecane posty

jest nam dobrze, ale od jakiegoś czasu, nawet nie wiem kiedy, zauważyłam, że bywa zamyślony. może to moje wymysły, ale po prostu mam takie przeczucie. przykładowo siedzimy obok siebie lub palimy i widzę na jego twarzy... nie wiem jak to opisać. on często ma jedną mimikę jeśli chodzi o zastanawianie się nad czymś i o myśleniu o niczym. dlatego też, gdy pytam o czym myśli, odpowiada że o niczym... bywa też, że pytam czy wszystko w porządku, czy nic go nie trapi- odpowiedź przeważnie jest taka, że u niego zawsze jest okej. fakt, dogadujemy się fajnie. myślę, że to udany związek. jego praca jest trudna, więc faktycznie może to być też zmęczenie. ale nie wiem czy to przeczucie to mój wymysł? raczej nie chodzi o inną, gdyż muszę się przyznać, że co jakiś czas na szybko przeglądam mu wiadomości i z jego wiernością jest ok. xxx kobietki, też tak macie?

Gość gość
Taki ma charakter. Wiem co to znaczy, bo tez bardzo czesto bywam zamyslona. Moj ostatni chlopak ciagle dopytywal sie czy wszystko ok, doprowadzajac mnie tym do szalu...

Gość gość
Zamyslenie-stan dzisiejszych czasów,ludzie coraz częściej sie wyłączają,takie trudne czasy,zbyt wiele na codzien nas przytłacza.mysle ze ma jakiś problem,nie koniecznie związany z inną kobietą