Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezpłodne kobiety są wredne wpisujcie swoje przykłady

Polecane posty

Gość gość

Zajrzałam przypadkiem na topik "Długie starania o dziecko" czy coś takiego, poczytałam i stwierdzam, że bezdzietne, bezpłodne baby to w większości frustratki ziejące jadem. Przykład z życia - mam koleżankę w pracy, jest sama, mąż ją zostawił, dzieci nie ma bo niby nie chciała ale później wyszło że nie może, jest totalną dziwaczką i bardzo niesympatycznie traktuje ludzi. Bezpłodne kobiety są niesympatyczne i często źle traktują matki z dziećmi, to moje obserwacje.

Gość gość
Zamiast współczuć i wspierać takie kobiety ty po nich jeździsz. Żal.

Gość gość
Nie będę współczuć komuś, kto jeździ po innych, to chyba jasne. Większość bezpłodnych pań które znam to złośliwe, zdziwaczałe, wredne istoty, obsmarowują innych na każdym kroku, dlaczego mam być dla nich miła?

Gość gość
JA TAM NIE ZNMA ZADNEJ BEZPLODNEJ SERIO znam tylko takie co swiadomnie sie nie rozpladzaja i to im dzietna bieda wlasnie jedzie..

Gość gość
Zgadzam się z autorem. W gimnazjum miałam nauczycielkę, która była bezpłodna. Młoda, śliczna. Ale nas nie cierpiała. Takiej wrednej kobiety nigdy nie widziałam. Potem adoptowała synka, i zmieniła się nie do poznania.

Gość gość
Stwierdzasz, że są wredne, a sama po nich jedziesz. Logiczne :D

Gość gość
W każdym dziale kafeterii jest dużo wrednych bab, posiedź trochę na macierzyńskim, a przekonasz się jakim tu jadem potrafią pluć kobiety. Wrzucanie całej grupy społecznej na podstawie kilku przykładów (a już w szczególności z forum) jest właśnie wredne. Wredne są stereotypy i myślenie schematyczne. Znam jedną kobietę bezpłodną, marzącą o dzieciach -jest to moja koleżanka z pracy. I jest to osoba, która w relacjach międzyludzkich jest najbardziej w porządku, zawsze fair wobec innych, nigdy nikomu nie podkłada świni w przeciwieństwie do wielu innych osób. A wiesz co Ty robisz w tym momencie? Plujesz jadem. Ale u siebie takich rzeczy się nie widzi :)

Gość gość
Autorko a matki to nie są czasem wredne i ni kapie im jad z buźki? Otwórz jakikolwiek topik to się przekonasz.

Gość gość
Oczekuje na konkretne argumenty a nie odbijanie piłeczki.

Gość gość
słuchaj żal to jest takich ludzi jak ty!!! Jak ty możesz tak pisać nie mając pojęcia co one przeżywają. Nikt nie jest wredny one po prostu są załamane a ty zamiast je wspierać wypisujesz takie bzdury ! Z takich rzeczy nie wyśmiewaj się bo nie wiesz co cię w życiu czeka!!!!

Gość gość
Autorko, zajmij się swoim życiem. Jakie przykłady, o co Ci w ogóle chodzi? Masz jakiś problem, chcesz sobie poprawić samopoczucie jeżdżeniem po innych? Najwidoczniej tak. Sama też nie jesteś idealna i wielu ludzi wkurzasz, pamiętaj o tym. I to racja, co napisała moja poprzedniczka - nie masz pojęcia co te kobiety przeżywają. Ktoś kiedyś powiedział "TRUDNO JEST BYĆ MATKĄ. JESZCZE TRUDNIEJ NIE BYĆ".

Gość gość
Prawda. Mam w nosie co przeżywają bezpłodne kobiety, niech nie zatruwają swoimi wyziewami otoczenia, i tyle. Jak chcą, niech się na mężach wyżywają nie na osobach wokół.

Gość gość
twoim zdaniem bezpłodne kobiety są wredne- a ty w tym Momencie jak się zachowujesz? one mają chociaż powód a ty? Żal takich ludzi jak ty, nie mając wyrozumienia dla innych cierpiących.

Gość gość
Autorko, a może Ty przestań zatruwać swoimi wyziewami nas? Nie dość, że nie stać Cię na minimum empatii, to jeszcze jesteś wredna i głupia do tego.

Gość gość
Droga autorko szkoda, że nie bierzesz pod uwagę, że w dzisiejszych czasach to mężczyźni mają większy problem. Jakość spermy spada na łeb na szyję. Większość kobiet jest w pełni plodna. I co według Ciebie mają zrobić? Zostawić męża? One walczą o swój mały wielki cud. A Tobie daleko do empatii. Ciekawe co zrobisz jak tobie bedzie dane zmierzyc sie z tym problemem. I nie pisz, że na pewno cię to nie spotka, bo nie wiesz czy twoje dzieci będą płodne.

Gość gość
a czy masz jakies hobby poza tym bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Haha no ja też bezpłodna dwa miesiące z lekami i jestem w ciąży a wredna byłam zanim się dowiedziałam o problemach jak i po :D głupoty się nie szanuje

Gość gość
Nie będę współczuć komuś, kto jeździ po innych, to chyba jasne. Większość bezpłodnych pań które znam to złośliwe, zdziwaczałe, wredne istoty, obsmarowują innych na każdym kroku, dlaczego mam być dla nich miła? może dlatego, że jesteś tak samo wredna, to powinnaś je rozumieć

Gość gość
Znam pare przykladow ze te wspaniale kobietki sie nie poddaly.wymienie je! Marta i jej corka maja.po 9latach.zawsze mila. Sylwia i jej corka natalia.po 8latach.walka do konca. Jola i jej corka wiki.po 14latach.serce na dloni. Jedynie basia byla twarda.ale nie wiem czy zlosliwa.ma juz corke martusie.14lat walki. Pani krysia.nauczycielka.lat 65.wolontariuszka i wdowa.

Gość gość
Ja mam w swoim otoczeniu dwie kolezanki, ktore maja/miały problemy z zajsciem w ciąze. Jedna starała sie kilka lat leczenie itd i jak ja byłam w pierwszej ciazy urwała ze mna kontakt. Czy bylo to wredne? Chyba nie dawała rady psychicznie juz w tamtym okresie i bylo jej bardzo ciezko. Teraz po kilku latach ma swojego maluszka. Druga natomiast tez stara sie juz od kilka lat ale przyjaznimy sie dalej mimo tego ze urodzilam w tym czasie jedno dziecko a teraz jestem w kolejnej ciazy. Nie zauwazylam by byla wredna, spotykamy sie czesto rozmawiamy kazdego dnia i bardzo duzo na temat jej problemow. Staram sie ja zrozumiec i wesprzec i nie gadac non stop o moim macierzynstwie. Wiec chyba zalezy od czlowieka ale taka sytuacja dla kobiety jest bardzo trudna i trzeba zrozumiec ze w ktoryms momencie "walki" o dziecko mpzna moec juz dosc.

Gość gość
Ja bylam wredna ale dla kolezanek ktore sie zakochaly.urywalam kontakty z tymi kyore wyszly za maz.po prostu.po co? Na dyske nie szly i meza pilnowaly. Dzieci lubilam.nie zazdrosxilam.po prostu smieszylo mnie chyze latanie za chlopem w wieku 20 lat. Wpierw zabawa a potem obowiazki

Gość gość
"przypadkiem na topik "Długie starania o dziecko"" Taa przypadkiem, już uwierzę. Włazisz tam i plujesz jadem celowo, aż się w końcu doczekałaś dobitnej opinii na swój temat, to zakładasz watek, gdzie plujesz dalej. Wiesz, kazdy widzi w innych to ma w sobie, ty widzisz wredność, bo sama taka jesteś. Tylko, zauważ, mało kto da sobie de/bilowi po głowie skakać, dostałaś po kulasach już nie raz i pewnie nie raz dostaniesz, Na wyciągnięcie wniosków jesteś na głupia, nic innego niż zatruwać innym życie nie potrafisz, ot taki typowy smród społeczny.

Gość gość
Wracaj bezpłodna królewno do swojego topiczku, po co tu wchodzisz? ;) :classic_cool:

Gość gość
nie zrozumiesz takiej kobiety musiałbyś postawić sie w jej sytuacji. Wierze że wiele tych kobiet dało się oszukać ale kto im uwierzy?

Gość gość
Z tego całego topiku najbardziej wredna jestes ty, autorko. Jestes bezplodna?

Gość cołko prowda
gość dziś Wracaj bezpłodna królewno do swojego topiczku, po co tu wchodzisz? xxx za to ty "płodna królewna" wcale nie jesteś wredna :o Sam ten temat już jest wredny, bo przypisujecie wredotę do cechy fizjologicznej :o to jest wstrętne. Tak jakby mamusie zawsze były takie słodkie i cudowne. Zobaczcie sobie co się dzieje na tematach gdzie się wyzywają od szmat za karmienie piersią, cesarskie cięcia, konkubinaty, a teraz ostatnio modne stało się wytykanie "krzywdy" rodzicom jedynaków (mnie się też oberwało) i pracującym mamom. Zawsze coś znajdziecie żeby komuś dowalić i jeszcze o ironio! zakładacie wredne tematy o wredocie innych, no co za hipokryzja!

Gość gośćkrólowakafeterii
wszyscy są wredni. amen

Gość gość
A ja tobie autorko, życzę abyś spotykała na swoje życiowej dordzie, tylko ludzi takich taj ty. Tylko póżniej nie zakłądaj tematów na kafe i nie płakała jaki to świat jest wredny. Pamiętaj,wszystko do człowieka wraca, teraz plujesz jadem dla rozrywki, ale jad zbierzesz na poważnie.

Gość gość
Przypadkiem? Weź ludzie nie rozśmieszaj, włazisz tam, alby sobie zrobić dobrze i komuś dowalić. Wszystko do ciebie wróci, takie pokłady chamstwa zawsze chama zabijają w rozliczeniu końcowym.No i na zdrowie.

Gość gość
brak słów żeby w ogóle komentować to komentować