Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezpłodne kobiety są wredne wpisujcie swoje przykłady

Polecane posty

Gość gość
Autorka tego tematu bije wszelkie rekordy zachstwa, jest tak jadowita i wredna,że już się sama w tym wszystkim zatracila.Jakie straszne życiu musi mieć, że ma aż tak wielką potrzebe plucia jadem. Współczuję, bo faktycznie ja ją popadną problemy, to pies z kulawą noge jej nie pomoże, takim ludziom trudno pomagać, a chyba i nawet nie warto.Zbierze po d/upie i będzie wrakiem człowieka. Teraz już jest smutna, zgorzkniała, a co dopiero po przeżytym samotnie nieszczęściu. Podłość to straszna cech, babija ofiarę od środka, znim ta zdaje sobie z tego sprawę.Autorko jestes już trupem wśród normalnych ludzi, psychicznym odpadem w społeczeństwie, zerem. Moż ezamiast pluć jadem, zastanów się dlaczego ludzie ciebie wiecznie odtrącają, dlaczego masz same kłótnie w rodzinie, a do końca roku będziesz miała jeszcze większe.Pomyśl, dlaczego nikt ciebie nie lubi, może zrozumiesz gdzie jest problem.Masz fatalne życie, ale polucie jadem tego nie zmieni, chwilę się cieszysz,że komuś dowaliłaś, ale potem masz tak samo przes/rane jak miałaś.Miotasz się i skaczesz, a nic z tego nie masz, ociekasz głupotą i podłością, oczysć się z tego, a świat się zmieni.Nie będziesz już musiała zakłądać głupich tematów na kafe, szukać wątkó aby kimuś dowalić, a zaczniesz żyć życiem szczęśliwym, którego do tej pory nie poznałas.

Gość gość
Wiesz autorko, ja mialam problemy z zajsciem. Wredna przez to nie bylam, ale smutna na potege. To sa takiw gorzkie lzy, ze tego nie da sie opisac, na dodatek to poczucie niesprawiedliwosci... Znam jedna, ktora nie moze zajsc i fakt, bije od niej jadem, ale tylko w konkretnych sytuacjach, znam jej historie medyczna i na jej miejscu chyba kazdy by juz byl zdesperowanym frustratem. Namawiam ja na adopcje, moze po adopcji sie uda, a jak nie to i tak bedzie mama.