Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż wziął ślub z kamerą

Polecane posty

Gość gość

Małżeństwem jesteśmy od 12 lat, 2 dzieci [8 i 6]. Właściwie nic do męża nie mam, prawie się nie znamy, od 5 lat on gdzieś w świecie, ja z dziećmi w domu. Przeliczyłam kartki w kalendarzu - w 2014 roku był domu przez 34 dni. Był w domu... to nawet za dużo powiedziane, w tym mieściły się wywiady, spotkania klubowe i z fanami, odczyty, sryty... On przemierza Patagonię, ja muszę być na każde kwilenie dziecięcia, on w świetle jupiterów, ja przy łożu chorego dziecka. Ja też pracuję zawodowo, pomaga mi teściowa - jego matka, cudowna kobieta, zawsze znajdzie czas dla wnuków [pracuje zawodowo] Ale bez pomocy wspaniałej sąsiadki nasze życie zamieniłoby się w domowe piekiełko. Tylko ja już zupełnie straciłam wiarę, że z naszego małżeństwa jeszcze można coś wykrzesać. Boże Narodzenie spędziliśmy daleko od siebie - on w Argentynie, ja w malowniczym, małym mazurskim miastecku, z dziećmi, rodzicami, teściami. Wielkanoc mieliśmy spędzić razem, w Polsce. Nie spędziliśmy, on wolał wypad do Kanady na spotkanie ze swoimi fanami Coraz częściej myślę o rozwodzie, jaki sens ma życie w oddali? Dzieci znają ojca głownie z internetu, finansowo dba o nas, ale czy to najważniejsze? Nie, nie podejrzewa, że ma jakąś inną kobietę, aczkolwiek podejrzewam[a właściwie mam pewność], że jakieś miłosne przygody może mieć, nawet bym się nie zdziwiła. A ja? Co ze mną?

Gość gość
Sadze ze najlepszym wyjsciem w tej sytuacji bylaby szczera rozmowa z mezem na ten temat.Poniewaz moze on nie zdaje sobie sprawy z tego jak cierpisz,co czuja dzieci.Mysli ze jak finansowo Was zabezbiecza to wszystko jest ok.

Gość gość
Porozmawiac i uswiadomic ze tak dluzej nie moze byc i niech on sie do tego ustosunkuje.

Gość gość
Jeśli to jest prawda, nie kolejne prowo, niedługo ktoś ustali twoje nazwisko.

Gość gość
Co to za zycie? Do bani!

Gość ufoII
Twój mąż to Piotr a Tyś jest Karolina!