Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto zmieniacie dziecku pampersy

Polecane posty

Gość gość

Zmieniacie jak tylko poczujecie ze dziecko zrobilo siusiu czy jak jest dosyc napelniona pieluszka. Ja zmieniam co siusku i maz mowi ze to za czesto ze za duzo pieluch idzie A co za tym idzie kasy...

Gość gość
No przecież masz napisane na opakowaniach, do 5 kg, do 8 kg itp.

Gość gość
Chyba bym zbankrutowała jakbym zmieniała co każde siku. Kupa to oczywiste ze od razu, ale tak to jak pampers jest trochę cięższy. Zależy tez od rodzaju pampersow my używamy tylko oryginalnych i dłużej sa suche. Raz mieliśmy z rossmana i Lidla i to była tragedia.. Zaraz wilgotne byly

Gość gość
noworodek sika z 30 raz na dobę, to chyba bym z torbami poszła po odpieluszkowaniu szkraba :) zmieniam po każdej kupie oczywiście, a jak nie ma kupy to srednio co 4 godziny.....i przez całą noc też śpi w jednej pieluszcze..kup w nocy nie robi całe szczęście

Gość gość
Noo niektóre tak robią że co siku zmieniają a innych mamusiek co tak nie robią wyzywają od wyrodnych matek

Gość gość
Serio co siku:D tego jeszcze nie było:D to przeciez nie sa tetrowki zeby trzeba było co siku zmieniać... Przeciez to sie wchłania i dziecko ma sucho no chyba ze piszesz o pampersach a masz na myśli jakas tanioche co tak nie działa...

Gość gość
ja zmienialam co siku..tak to jest jak sie jest matka pierwszy raz...balam sie ze sie odparzy :p teraz juz przy drugim robie inaczej :D

Gość gość
A skąd wiedzialas że akurat nasikalo? Siedziałas i patrzyłas? Czy jak? Bo przeciez to sie momentalnie wchłania

Gość gość
na pampersie newborn masz kreske ktora zmienia kolor :)

Gość gość
mój syn sika co 10-15 minut, jak lezy na golasa to co tyle sika, więc w pieluszce też, chyba bym z trbami poszła gdybbym zmieniala cochwile

Gość gość
Podpaske tez zmieniasz co kropelke? Spokojnie, mozesz stopniowo coraz rzadziej az znajdziesz granice swojego. Ale tez mnie ciekawi skad wiesz ze siknelo

Gość gość
gość dziś na pampersie newborn masz kreske ktora zmienia kolor usmiech.gif XX sie wie jak dziecko sika kreska na pampersie zmienia kolor z zoltej na niebieska!

Gość gość
w ubiegłym tygodniu skończyłam uzywac newbornów i szczerze mówiąc nie zwracałam uwagi na żadną kreskę, moje dziecko często się wypróżnia, więc pieluch idzie mnóstwo, ale jak tylko sika, to te 2-3 godziny kiedy śpi pielucha spokojnie daje radę

Gość gość
to czemu nie zalozysz dziecku tetrowych pieluch????

Gość gość
nom ja tez polecam tetre.

Gość gość
o matko, jakie ja walki stoczyłam z teściową o to dziecko w płacz, to tesciowa że na pewno to pielucha trzeba szybko zmienić, a sama zmieniała 5 minut temu raz w ciągu 15 minut zmienila mu 2 razy pieluchę kłótnia, pózniej sama coś kupiła 2 opakowania pampersów teraz mieszkamy osobno i mnie wkurza tylko w odwiedzinach, uff

Gość gość
to co po wykosztowujecie się na pampersy zamiast zaopatrzyć się w tetrowki? pampersy nie wymagają zmiany co siku, bo w chlaniają, Kupe od razu ,ale po siku to tak co 4 godz

Gość gość
zależy jakich pieluch się używa, mojej 3m córce zmieniam co 2-3 h, jak ma dadę albo rosmanowe, pampers 3,5 h

Gość gość
a czym sie roznia pampers active fit od premium care i sleep and play????