Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wylałam szmacie na łeb pomyje zmieszane ze szczochami

Polecane posty

Gość gość
prowo nie prowo szopa dobra chciałbym to zobaczyć jak taka p***a dostaje z czegoś takiego :D (oczywiście o ile winna) :D :D :D.

Gość gość
LV dziś jesteś jeszcze bardziej żałosna niż ta co podrywala męża,jesteś na poziomie rynsztoka i mam nadzieję,że tobie jakaś meliniara twojego pokroju wyleje wiadro goowna na ten twój pusty leb skoro tak lubisz załatwiać sprawy nie bedziesz miala na pewno nic przeciwko" takie ścierwa jak ty trzeba wyeliminować ze społeczeństwa ja tez przygotowuje niespodziankę takiej szmacie ,ma to obiecane co zaplanowane,nie ucieknie--jestem jej to winna

Gość gość
slyszalam,ze dziwce gównem wysmarowano drzwi wejsciowe,k***iła sie z żonatym

Gość gość
dobrze zrobiłaś ale coś nie chcę mi się w to wierzyć... ona akurat przechodziła i ją polałas i trafiłaś... trochę to nierealne. Na którym piętrze mieszkasz?

Gość gość
gość dziś też dobre :D ale wylanie 1000 razy lepsze bo poczuje to na sobie :D znam dobry numer, srasz do torby papierowej i taką torbę zostawiasz przed drzwiami oponenta, następnie to podpalasz i dzwonisz :D osoba wychodzi i chce ugasić torbę nogą, instynktownie :D zapewne będzie w kapciach :D

Gość gość
a wy dalej piszecie tej wiesniaczce na tym prowo temacie?

Gość gość
A ciebie tak skręca oblana i cuchnąca, aż założyłaś podobne tematy :D

Zazwyczaj czytając czyjeś wpisy czy rozmawiając z kimś(w oczy ) staram się zrozumieć jego postępowanie,czy odmienne zdanie,ale tu niestety nie dam rady tego zrozumieć.Ok rozumiem babka smaliła cholewy do autorki męża,ale nic więcej tak?Może i babka(nie autorka)nie zna niepisanej zasady,że facet zajęty-to facet nietykalny,ale niestety autorko pokazałaś jeszcze niższy poziom niż ta pani.Gdybyś była dorosła,a przede wszystkim dojrzałą kobietą to widząc ją zeszłabyś do niej i z nią porozmawiała,że nie życzysz sobie takiego zachowania wobec swojego męża itd.A tym bardziej uważaj,kiedyś sam twój mąż będzie miał dość takiego prostackiego twojego zachowania i to on będzie podrywał,by się od ciebie uwolnić

Gość gość
Mój mąż mi podał to wiadro do rąk i cały czas mówił, żebym uważała i się nie oblała, a po wylaniu śmiał się razem ze mną :D

Gość gość
a ty dalej podbijasz swoj beznadziejny temat?!co kogo obchodzi co ty zrobilaś!!!!!!!!

Gość gość
dodam poj***e

Gość gość
super babka jestes, tez tak bym zrobila !

Gość gość
Brutalnie ale genialnie! Dobrze zrobilas, ucielas gowno w zarodku. Lezpsze to niz "cywilozowane" czekanie na rozwoj wypadkow, a potem bylby placz i zgrzytanie zebow bo jakims cudem maz sie zakochal. Profilaktyka przede wszystkim!

Gość gość
Ewelka20 z łajdaczką sama sobie dyskutuj w kulturalny sposób jak chcesz ale nie radź innym.

Gość gość
autorka to meliniara i patologia , nawet ubikacji nie ma tylko szcza do wiadra , nie dziwie sie ze facet ja zdradza , niech pilnuje mezusia i wiadro nosi przy sobie hhaaaa zalosna szmata

Gość gość
Bij sie o chlopa bo na lepszego cie nie stac! :D

Gość gość
Gdybyś była dorosła,a przede wszystkim dojrzałą kobietą to widząc ją zeszłabyś do niej i z nią porozmawiała,że nie życzysz sobie takiego zachowania wobec swojego męża itd. No sory, dziewczyna podrywala jej meza tak, zeby ona nie widziala a ona ma z nia rozmawiac? Smiech.

Gość gość
autorka to meliniara i patologia , nawet ubikacji nie ma tylko szcza do wiadra , nie dziwie sie ze facet ja zdradza , niech pilnuje mezusia i wiadro nosi przy sobie hhaaaa zalosna szmata x żałosna szmata, meliniara i patologia to jesteś tylko ty. nic innego nie robisz tylko żony wyzywasz cuchnąca lafiryndo, bo szlag cię trafia, że każdy facet przed tobą wieje.

Gość gość
Szmaty się bulwersują, bo się boją, ze je to samo spotka :D

Gość gość
nie pisz na forum tylko szczyny zbieraj do wiadra patologio bo moze jakas inna zagada do mezusia badz w gotowosci

Gość gość
11,21 odezwala sie zdradzana zonka ojjoj

Gość gość
dziś odezwała się zdzira co lata za żonatym a on na nią sra ha ha ha

Gość gość
nie pisz na forum tylko szczyny zbieraj do wiadra patologio bo moze jakas inna zagada do mezusia badz w gotowosci xxxxx A ty nie wychodź z nory, bo ci wiadro gnoju na łbie wyląduje :D

Gość gość
strasznie sie boje , a nore to ty masz z wiadrem haaa

Gość gość
ale zalosne zonki zyja w strachu ze mezus zdradzi i co one poczna

Gość gość
mężuś jej nie chce to szuka winnej, przecież to niemożliwe żeby była francą