Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywanie obcych dziewczyn a podejscie facetów

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak reagujecie na zaczepki? Ja ostatnio mialam taka sytuacje,ze jakis facet podszedl do mnie i zaproponowal wspolne sniadanie. (byla 7 rano). Czasami zdarza się, że ktoś podchodzi znienacka na ulicy czy np w pracy(swego czasu pracowalam na kasie) i mowi "chcialbym tylko powiedziec pani,ze jest pani piekna kobieta" nie wiem na co faceci czekaja? szukaja okazji zeby zaliczyc? a noz sie ktoras skusi. Nie mam pewnosci co do nszczerosci ich slow. Moze tez mezczyzni sie wypowiedza? tylko szczerze:p

Gość gość
Nie traktuj tego poważnie. Na komplement odpowiedz z uśmiechem na twarzy- dziękuję. Przecież to, że powiedział Ci coś miłego nie oznacza od razu, że chce cię zaliczyć.

Gość gość
ale nie wiem po co komplementowac obce kobiety. Bezinteresownosc u facetow rzaqdko sie zdarza.

Gość gość
kobietom nic nie odpowiada, powiesz jej coś miłego- one doszukują się już jakichś intencji powiedział Ci komplement?- ciesz się i tyle

Gość gość
"ale nie wiem po co komplementowac obce kobiety" słyszałem kiedyś, że kobiety to lubią. przecież to bardzo miłe, nie poprawia Wam to humoru ? Odpowiedz uśmiechem- mężczyźnie też będzie miło

Gość gość
I co z tego ze poprawia humor,zreszta na pewno nie mi,czuje niesmak i robie krzywa mine-nie cierpie klamstwa chocby bylo najslodsze

Gość gość
skąd wiesz, że to kłamstwo ? masz pewnie niską samoocenę. Zaakceptuj siebie i uwierz w te komplementy.

Gość gość
Nie powiesz nic-źle, chcesz byc miły, powiesz komplement-kłamiesz i na dodatek chcesz ją zaliczyć. Ciężko dogodzić.

Gość gość
mily=falszywy zazwyczaj

Gość gość
I dlatego nie podrywam kobiet... Jak chcesz być dla nich miły to od razu kategoryzują cie jak dupka i zboczeńca a jak nic nie robie to przynajmniej myślą, że jestem nieśmiały i same motywują sie do działamia

Gość gość
kobiety motywują się do działania, a facet to olewa bo to oznacza że kobieta jest łatwa. Teraz są dwa wyjścia: on to wykorzystuje i znika, albo daje sobie spokój bo to przecież facet ma zdobywać a nie kobieta jakie to wszystko jest głupie, ale niestety prawdziwe

Gość gość
A facet który podrywa kobiety nie jest łatwy? Skoro zaczepia każdą laske i do tego jest przystojny, to tym bardziej bardziej sie nie szanuje, bo nie dość że dziewczyna ma przyjemność z seksu z ciasteczkiem, to jeszcze samo jej sie wepchało do łóżka...

Gość gość
niestety, ale to facet wybiera kobietę, a nie na odwrót facet z brzydką nie pójdzie do łóżka...

Gość gość
prawda jest taka, że w rzeczywistości więcej może mężczyzna. Kobiecie nie wypada, a mężczyźni mogą.

Gość gość
Pojedz do Włoch to zobaczysz ze komplementowanie kobiet na ulicy jest na porządku dziennym i należy się z tego cieszyć że ludzie potrafią być dla siebie serdeczni

Gość gość
nalatałyście się za ru/cha/cza/mi a potem jak zagada po prostu miły facet to go odrzucacie

Gość gość
denerwują mnie takie dziewczyny jak Ty, powinnaś cieszyć się, że ktoś powiedział Ci coś miłego, może od dawna chciał Ci to powiedzieć, w końcu to zrobił, a Ty się na niego krzywo patrzysz. A pózniej kobiety dziwią się, że facet nie podejdzie, nie zagada.

Gość gość
Nie wypada to z baby spaść, a kobieta bierna zawsze przegrywa :D