Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

Dla zabłąkanych II

Polecane posty

Zycie pokaze jak sie znajdzie fajna to moze byc i z Bangladeszu....Fascynacja Milosc nie zna granic na to nie patrze tylko na błysk w oczach i usmiech a pottem reszta....

zapchane zaloz sezon trzeci Peeewna w tobie siła.....Kopiko dziwna jestes mysz koscielna,ktorej nikt nie widział.....21 wiek a kafe jak za Gomułki prosty.

Taaaa odkryta zakryta i nie wie czego chce od zycia.....masakra a ze ok no tak ale czy byc ok to wszystko na co ja stac?....Dopchamy ale nic na siłe na razie docieramy

Wiem Peeewna ludzie mili tobie nagadaliu ale mam to głeboko w d....nie raz to juz przerabiałem....co chce od zycia? to co mam czyli robie co chce a pewnie jeszcze z 10 lat i emerytura no moze z 15 popracuje zalezy jak lezy i czy bedzie mi sie chcialo

Zło jest dobre dlatego chce isc do piekła......stoi kiedy trzeba nie przesadzaj juz bo do zusu jak ide to zawsze mi opada

Moze kiedys sie przekonasz ale lepiej nie....szkoda by było budowac dom i jednym granatem wszystko rozwalic

No wiem wszystko w moich rekach i twojej głowie i mojej główce aby jakos to było.....obiecuje nie robic na twoim temacie poruty.....jestes do schrupania i miłego dnia jeszcze o mnie usłyszysz

Idę, jak powrócę to z częścią Nr III;) choć widzę, że ktoś się już tapla w pozostałościach. Jacku, stój Kiedy trzeba, ten obrazek zawsze mnie..cieszy;) bywaj🖐️

skarbowa raz w roku a i tak pewnie pojde 23.30 ostatniego dnia pod wpływem albo na poszcie stał jak obywatel...