Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka t

Szukam mamy, która zawodowo zajmuje się prawem

Polecane posty

Gość gość autorka t

Pytam poważnie, ponieważ kiedyś tu na forum ktoś zarzucił mi kłamstwo jeśli chodzi o wykonywany przeze mnie zawód ( nie będę wnikać w szczegóły, jeden z zawodów prawniczych). Od tamtej pory rzadko tu piszę, częściej czytam, zwłaszcza teraz, kiedy jestem w ciąży i nie pracuję tak dużo jak do tej pory. Brakuje mi codziennego kontaktu z ludźmi, sądem, czasami żałuję, że zdecydowałam się na drugą ciążę, praca była dla mnie bardzo ważna, miałam w planach pracować jak najdłużej i przez to znalazłam się w szpitalu...

Gość gość
Hej, a dlaczego szukasz mamy, ktora akurat zajmuje sie prawdem? A a innymi nie mozesz porozmawiac ...pytam o to bo trudno mi sobie tu wypobrazic dyskusje na tematy prawnicze. Ja zawodowo zajmuje sie czym innym (nie chce zdradZac czym;) ale jako ze specyfika mojej branzy jest tez dosc specyficzna....to nie szukam tu mam o podobnym profilu zawodowym. Zakladam z gory (czasem jak pokazuje poziom dyskusji na tym forum nieslusznie) ze ze wszystkimi da sie fajnie porozmawiac. Pozdrawiam.

Gość gość
Prawem...mialo byc. Ps. Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia i wyjscia ze szpitala jak najszybciej bo piekna pogoda;) trzymaj sie.

Gość gość autorka t
gościu, nie chodzi o to, że nie chcę z nikim innym rozmawiać. Po prostu byłam ciekawa, czy ktoś wykonujący pracę adwokata czy sędziego czasami zagląda na to forum tak jak ja:D Wiadomo, jaka jest specyfika tego typu portali, każdy może napisać co chce, nie da się tu udowodnić komuś kłamstwa, byłam po prostu ciekawa, czy n to forum zaglądają mamy, które zawodowo zajmują się stosowaniem prawa:)

Gość gość
Zaglądają. Mi również zarzucono kłamstwo odnośnie zawodu. Rzadko piszę, częściej czytam. Pozdrawiam

Gość gość
Cześć autorko :) jestem aplikantką adwokacką.. myślałam, że tylko ja jedyna z branży odmóżdżam się poprzez sporadyczne siedzenie na kafeterii :D To forum jest tak specyficzne, że aż wciągające. Lubię też wiedzieć, co mają do powiedzenia kobiety, gdy sądzą, że nikt nie jest wstanie ustalić ich tożsamości ;) Pozdrawiam i zdrówka dla Ciebie i dziecka życzę :)