Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po sokach owocowych też was boli żołądek?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie, zwykle nie piję soków owocowych, na co dzień tylko woda, herbata zielona lub biała ewentualnie melisa, czystek - wczoraj napiłam się soku jabłkowego i do wieczora bolał mnie żołądek, już któryś raz tak mam, co to może być? Może któraś z was tak miała, czy to może oznaczać problemy np. z nadkwasotą, wrzodami?

Gość gość
Ja tez tak miewam a nie mam wrzodow ani nic, po prostu duzo kwasu na raz i czasem zoladek sobie nie radzi. Potem rewolucja w jelitach i szybko na kibelek i po sprawie

Gość gość
A co masz na myśli pisząc sok ?? Bo są soki 100%, które trzeba trzymać od razu w lodówce, z krótkim terminem ważności, soki 100% w kartonach, są jakieś pseudosoki, nektary, napoje owocowe... a większość ludzi wszystko nazywa sokami..

Gość maggie705
Mnie nie bo pije soki naturalne. Zerknij sobie na oferty z sklepu: http://suplima.pl , tam znajdziesz wiele fajnych soków, pysznych po których nie będzie Cię żołądek bolał. A są bardzo zdrowe. Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona na pewno dotrze do Ciebie sprawnie po zamówieniu.

Gość gość
Cały ten temat to reklama!