Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kruszunka

Dlaczego faceci są aż tak zdesperowani?

Polecane posty

Gość gość
Zadzwon.

Gość gość
Zawsze byłaś tą jedyną. Zawsze mi się podobałaś, jesteś piękna. O co Ci chodzi? Zależy mi na Tobie kobieto. Zadzwoń lepiej.

Gość gość kruszynka
Każdy swój wolny czas musi zapchac jakąś kobietą. Gdy bylam w pracy, adorował inną. Gdy byłam już dostępna, znowu mnie namiętnie kochał. Czy to zwykłe niedowartościowanie czy jakiś poważaniejszy syndrom, że potrzebuje kilku naraz, żeby osiągnąć całkowite spełnienie?

Gość gość
Co Ci się stało? Masz z tego przyjemność? Dobrze wiesz, że byłaś i jesteś tą jedyną.

Gość gość kruszynka
Może jestem starodawna, ale ja tak nie potrafie. Może czas najwyższy to zmienić, bo w innym przypadku do końca życia będę popychadłem własnego faceta.

Gość gość
Napisałem Ci na maila. Zrobisz jak uważasz.

Gość gość kruszynka
A miłość? Ta szczera, bezgraniczna, bezinteresowna, do grobowej deski, nie istnieje. Nieważne jak bardzo będę o siebie dbać, jak będę się ubierać i malować, jak bardzo będę wyksztalcona i obyta w świecie, jak bardzo bede o niego dbać..zawsze znajdzie się ktoś lepszy, kto go znowu oczaruje, jak ja kiedyś..

Gość gość
Zdajesz sobie autorko sprawę ilu facetów przypada na ile kobiet w obecnych czasach? Zwłaszcza tych młodych kobiet? Jak facet dostanie namiary to biorz czym predzej zanim inna weźmie