Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy widzieliscie na zywo jakas osobe z telewizji

Polecane posty

Gość gość

np. dziennikarke albo aktorke, piosenkarke ? zastanawiam sie czy te osoby wygladaja tak samo jak w telewizji, ja widzialam kiedys Edyte Gorniak w Warszawie, w telewizji wyglada na chudziutka I malutka ale w rzeczywistosci jest dosyc wysoka, szla taka wyprostowana jak posag, fakt robi wrazenie

Gość gość
Ostatnio byłam u kumpeli w Warszawie, w listopadzie. Poszłyśmy na patriotyczny koncert do Muzeum Powstania Warszawskiego. No i przyjechała Federica Mogherini, zastępczyni Tuska w Brukseli. Przeszła tuż obok ;)

Gość gość
tak, wielu widziałam- cezary pazura, kabaret paranienormalni, kinga Rusin, Doda, Agata Młynarska, KABAret limo, itd

Gość gość
Wiele sławnych osób widziałem, na woodstocku. Piosenkarze, dziennikarze, politycy itd. Jakoś nie zwróciłem uwagi, na pewno się trochę różnią, ale nie aż tak znacząco.

Gość gość
ja widzialam Mlynarska tez jest dosyc wysoka ale chcialabym zobaczyc Dode, jak ona wyglada?

Gość gość
a ja bym chciala kiedys zobaczyc Kinge Rusin I Hanne Lis z bliska:)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA