Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwuje mnie KATE MIDDLETON

Polecane posty

Gość gość

już wole te wszystkie psedogwiazki co nic sobą nie reprezentują , chociaż nie udają kogoś kim nie są jak ona (i przeważnie są blondynkami) tak poza tym jest księżna Kate nie jest wcale taka ładna jak na kobieta ze to wystarczy przejść ulica by znaleźć 10 ładniejszych dziewczyn i co najgorsze wygląda na kobietę co zwodzi mężczyzn nawet nie dla zabawy czy flirtu ale do ołtarza!!! w ogóle jest jakaś męska ma cos męskiego nie denerwuje was ona ?

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
gdy widzę ja w telewizji, to denerwuje mnie ona bardziej od Dody wole już oglądać Dodę

Gość gość
Denerwuje cie bo Anglicy wola inteligentne i sympatyczne kobiety a ty jesteś tępa polka

Gość gość
nie, nie denerwuje mnie ona. Nie przeszkadza mi jej uroda, nie jest brzydką kobietą, a mężowi widać się podobała. Poza tym w przeciwieństwie do Diany np. jest wykształcona, a to duży plus.

Gość gość
jedyna wykształcona księżna w historii, jak wychodziła za mąż to o tym trąbili ! jest doskonałym przekładem teko ze tytuł magistra nic ze sobą nie niesie!!! ile było księżniczek co nie miały wykształcenia ? ani magistra ? prawie wszystkie

Gość gość
wygląda na kobietę co stara się o względy mężczyzny a nie na odwrót

Gość prawictwo pospolite 137
nie danerwuje mnie . Raczej mnie nie interesuje , bo jest mężatką , a ja preferuje raczej dziewice