Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chumorzasta 30

Polecane posty

Gość gość

Witam musze sie wygadac i zaczerpnac swiezego spojrzenia na sprawe bo sama juz sily nie mam , a wiec moja siostra ma 2 dzieci 11 dziewczyne i 3 chlopca , sprawa jest w tym ze ost miala nie ciekawa sytulacje zyciowa i troche problemow ale zaczyna wychodzic z nich przy pomocy rodziny co jest dobre i zle w sumie bo ile mozna nianczyc 30 letnia kobiete . Ostatnio twierdzila ze jest w depresji ale nie jest bo czlowiek z depresja nie posiada motywacji a ona ja ma i to duzo szczegolnie jesli chodzi o jej wizerunek , co prawda omija niektore miejsca i czynnosci jak sieganie poczty . Jest chumorzasta jesli sie nie zgodzisz z jej zdaniem jestes wrogiem nr 1 i bedzie ci grozic ze popamietasz albo ci w czyms nie pomoze . Co do dzieci to nie wykazuje jakiegos specjalnego zainteresowania czasami odnosze wrazenie ze moglo by ich nie byc , zrzuca obowiaski matki na mame , wczesniej miala nianie przez 2 lata . Wszystko tlumaczy stresem ze ja wszytko stresuje , a najgorsze jest to ze ona potrzebuje pomocy i o tym wie , ale jak ja zaproponujesz to albo cie zagryzie albo sie obrazi jak nie zaproponujesz , ciezko jest do niej podjesc i pogadac normalnie , sa dni kiedy bez powodu ignoruje wszystkich i wszytko . Ja nie moge patrzec jak mama daje sie wykorzystywac ze wzgledu na dzieci , kurde gdyby tylko poswiecila im troche uwagi byla by eksstra mama bo o inne aspekty dba jak o jedzenie czysstosc i ciuchy czy zabawki lub inne wyposazenie . Tylko jak komus tak niewdziecznemu pomuc ? czasami az sie nie chce , co czlowiek nie powie ona odrazu przechodzi w atak slowny , czasami brak jej racjonalnego myslenia , kiedys byla inna , otwarta , towarzyska ,wygadana w dobrym znaczeniu , pomagala ludzi , a dzisaj to pomiata kazdym nawet rodzina . Potrzebowlalam to z siebie zrzucic , czasami zastanawiam sie czy ona jest psychicznie zdrowa skoro gada ze sie wszytkim stresuje , tylko czym ? co wy o tym myslicie ? ( prosze mi nie wytykac bledow pisowni i ortograficznych nie po to tu pisalam )

Gość gość
a Ty kotku jesteś panienką dziewicą, ciesz się tym:)

Gość gość
Kochaniutka, ale przez te błędy i brak znaków interpunkcyjnych bardzo ciężko się te wypociny czyta. Wypadałoby zadbać o pisownię - w końcu to nasz ojczysty język. A co do sprawy, to chcesz na siłę pomóc komuś, kto tej pomocy nie chce. No to nie pomagaj - będziesz miała więcej czasu na naukę poprawnej polszczyzny :))