Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczo_na

Chora relacja z ojczymem

Polecane posty

Gość rozgoryczo_na

Ojczym twierdzi, że skoro teraz jesteśmy rodziną to nie powinniśmy się wzajemnie wstydzić. Jest niby naturystą. Ale dla to chore, że on potrafi cały dzień paradować po mieszkaniu zupełnie na golasa. Najchętniej to bym się zamknęła w swoim pokoju i wcale go nie widywała. Albo zupełnie gdzieś wyszła i więcej nie wróciła. Łatwo się mówi... Najgorsze, że on próbuje mnie zmuszać do podobnych zachowań. Oczywiście ani mi w głowie pokazywać mu się nago. Ale i tak mnie widział. Po prostu wchodzi na bezczelnego do łazienki i będzie mył mi plecy. Wielokrotnie mu powtarzałam, że nie chcę, nie życzę sobie i już, a on i tak swoje, że o higienę trzeba dbać i że sama tam nie sięgnę. Skarżyłam też mamie ale ta spytała mnie tylko czy on dotykał mnie jakoś seksualnie. Kiedy odpowiedziałam, że chyba nie to powiedziała, że takim razie nie powinnam robić widły z igły, bo w naturyzmie nie ma nic złego i w końcu czas, bym przestała się zachowywać jak zawstydzona dziewczynka. Ja nie wiem co dalej robić? Zgłosić to gdzieś? Dla mnie to jakiś nienormalny koszmar!

Gość iffi
To ja nie rozumiem to nie masz zamka w łazience?

Gość rozgoryczo_na
Jest ale taki mały plastikowy i jak się mocniej pociągnie to i tak drzwi się otworzą.

Gość gość
powiedz mamie, że jak nie zareaguje, to Ty pójdziesz do psychologa szkolnego albo nie mów mamie i idź do tego psychologa szkolnego, opowiedz o swoich uczuciach, a on wezwie Twoją mamę i odpowiednio przemówi jej do rozsądku. Twoje grancie intymności zostały przekroczone. To co Twój ojczym uważa za dopuszczalne dla Ciebie jest niedopuszczalne, a matka, sorry, ale nie powinna Cię zbywać. Zachowuje się jakby fakt bycia z facetem przesłonił jej trzeźwe myślenie.

Gość vettina
Jestem w stanie zrozumiec naturyste ktory we wlasnym domu chce sie czuc swobodnie i dlatego chodzi bez ubrania. Potrafie zrozumiec nawet proby przekonywania innych do naturyzmu. Ale jesli facet wchodzi ci do lazienki nieproszony gdy jestes naga to mam wrazenie ze jemu chodzi bardziej o ciebie a nie o naturyzm. Powiedzialas mamie ze cie nie dotyka w zaden seksualny sposob. Czy aby na pewno? skoro myje ci plecy...

Gość rozgoryczo_na
"powiedz mamie, że jak nie zareaguje, to Ty pójdziesz do psychologa szkolnego" Ja już mówiłam, że pójdę nawet na policję i niewiele to pomogło. x "Zachowuje się jakby fakt bycia z facetem przesłonił jej trzeźwe myślenie" Bo dokładnie tak jest! Odkąd go poznała to reszta świata łącznie ze mną dosłownie przestały dla niej istnieć. Ubiegłego lata namówił nawet mamę na plażę nudystów choć mama nigdy wcześniej czegoś takiego by nie zrobiła. Ale co poradzić jak jest w niego zapatrzona jak w obrazek! Chciał żebym i ja z nimi jechała ale nie dałam się zaciągnąć. Ale już zapowiedział, że w tym roku mi nie odpuści i pojedziemy wszyscy troje i mama najwyraźniej stoi po jego stronie. x "facet wchodzi ci do lazienki nieproszony gdy jestes naga to mam wrazenie ze jemu chodzi bardziej o ciebie a nie o naturyzm." Ja też czasami mam wrażenie, że on mnie chce sobie pooglądać. Niby mnie nie dotyka prócz wymuszonego mycia pleców ale kiedy zostaliśmy raz sami w domu to zaczął nagle wypytywać mnie czy lubię się masturbować i coś tłumaczyć o potrzebach seksualnych, że to normalne w moim wieku i że skoro teraz jesteśmy rodziną to nie powinnam mieć przed nim tajemnic. No p******y psychol!!! Oczywiście powiedziałam o tym mamie ale znowu wyszło, że to ja zachowałam się jak mała dziewczynka i nie można ze mną porozmawiać na normalne tematy dojrzewania. x "Powiedzialas mamie ze cie nie dotyka w zaden seksualny sposob. Czy aby na pewno? skoro myje ci plecy..." No właśnie sama się zastanawiam co się musi stać, do czego musi się on posunąć, by mama zaczęła mi wreszcie wierzyć. Bo ja też czasami myślę, że jemu chodzi o mnie, że chce mnie sobie po prostu pooglądać pod pozorem naturyzmu i odzwyczajania od wstydu. Aha, jeszcze coś. Czasami gdy jesteśmy sami w domu, a on znowu chodzi na golasa to jego członek czasami robi się taki trochę wydłużony w mojej obecności. Nie zwisa normalnie skurczony tylko wydłuża się choć to wciąż jeszcze nie jest wzwód. Mam wtedy wrażenie, że jego ekscytuje takie ostentacyjne obnoszenie się ze swymi genitaliami przed moim wzrokiem.

Przyprowadz go do mnie wsadze mu szczote w d**e bo o chigiene trzeba dbac....farfocel stary.....dzien dobry badz soba i nie dawaj sie Wilkowi.

Gość gość i gospodarz
Wydłużenie penisa jest oznaką podniecenia ale on stara się najwyraźniej nie dopuszczać do pełnego wzwodu żeby zachować pozory bo gdyby mu stanął to mogłabyś otwarcie o tym powiedzieć a tak to sprawa jest dwuznaczna i jeszcze wyjdzie że sama gapisz się na jego penisa. Po tym co piszesz to on rzeczywiście jest podejrzany ale dziwie się Twojej matce że jest taka zaślepiona

Gość gość
Powtorze pytanie z wczoraj ile masz lat. Jak jestes nieletnia to moznaby takie zachowanie uznac jako molestowanie i pedofilie. Jak masz 18 to mozesz sie wyprowadzic i zyc na wlasna reke. Jak masz pomiedzy 15-18 to... ...masz troche przerypane.

Gość gość
Ja mam 19 lat i mam chec na niego ale tego nie pokazuje. Nadmienie ze przez przypadek widzialam jego kujasa i wtedy sie wystraszylam ze chyba bym nie wytrzymala bo moj chlopak ma mniejszego

Gość rozgoryczo_na
Mam równo 15

To masz przechlapane...jak matka moze nie byc za corka tylko za obcym chujem....jak go podasz to matka cie wydziedziczy....Stare a glupie bo swedzi p***a.....

Gość gość
dziewczyno nagraj go na golasa tak by nie wiedziała niby że bawisz się telefonem, w laptopie są kamery a potem porób kopie i pokaż komuś dorosłemu zaufanemi ale n ie matce bo znów z siebie zrobi winną, to powinno się zgłosić do szkoły, na policję to jest molestowanie seksulne jeśli jesteś nieletnia to również pedofilia, nagrywaj również rozmowy z mamą na telefon, dyktafon a jego kamerą, kopie przekasz komuś zaufanemu kto ich nie zniszczy żeby nie mogli ci ich zabrać, działaj bo to idzie w bardzo niebezpieczną stronę, on może cię zgwałcić odpukać i wtedy bedzie trudno to udowodnić z braku dowodów, działąj już teraz by tego uniknąć

Gość gość
Przykro mi dziewczyno, ale twoja matka to kolejna suka ktora mysli c**a i zrobi wszystko dla tego zboczenca. To co on wyrabia to poczatek tego co cie czeka. Narazie bada teren potem beda prezenty, potem wchodzrnie do twojego pokoju najpierw wypity ( oczywiscie twoja matka bedzie zalama w trupa w drugim pokoju) i obmacywanie cie, a potem to juz natarczywe napastowanie i proby g****u. Wspolczuje ci bo bedziesz musiala walczyc z nim i swoja matka zeby ratowac siebie. Jak najszybciej zglos to w szkole i na policje, poki jeszcze sie calkiem nie rozkrecil, bo potem jak juz bedzie pewny siebie to zacznie coe zastraszac w rozny sposob a moze i bic. Twoja matka desperatka bedzie udawala ze tego wszystkiego nie widzi, bo mysli c**a, a nie przyjmie do wiadomosci ze tamten poprostu chce sie przez nia dobrac do ciebie. Wiem co pisze bo ja tak mialam z wlasnym ojcem... Musialam uciekac z domu, moja matka po latach chce odnowic kontakt, jakby nic sie nie stalo... Ale ja trzymm sie jak najdalej id tej patologii. Ratuj sie dziewczyno, matka ci niestety nie pomoze, jeszczebedzie zazdrosna o tego zboczenca i oskarazac ciebie ze go uwodzisz...

Gość gość
To jest molestowanie seksualne i karalne, nie ma znaczenie ze nie dotykal twoich miejsc intumnych, to dopiero poczatek. Samo to ze wchodzi do lazienki gdy jestes nago jest naruszeniem twojej sfery prywatnej i jest molestowaniem.

Gość gość
Teraz jak mam swoje lata to wiem co robic, ale jak bylam w twoim wieku tez nie wiedzialam i czulam opory przed zgloszeniem tego, bo przeciez to jest przeciwko wlasnej matce i wstyd tez troche, ale jak nie bedziesz dzialac to ten zbok sie rozkreci i bedzie probowal nawet cie zg****ic, a potem to juz oficjalnie bedziesz TY oskarzana o jego uwodzenie... J****a polska i polskie stare k***y co mysla c****i...

Gość gość
Kurczę mam nadzieje ze to prowo bo jakoś nie chce mi sie wierzyć ze dziewczyny 15sti letnie nie pOtrafia sie obronić i wymusić porządnego zachowania u obcego fiu:tka-on nikim dla Ciebie nie jest i wystarczy ze pójdziesz do psychologa szkolnego albo na policję zapukają do waszych drzwi i zobaczysz ze fujara mu sie nagle skurczy i założy chociaż głupie bokserki. Weź sie nie daj-przegrzej mu czymś jak jeszcze raz wejdzie Ci do łazienki i prędko na policję

Gość rozgoryczo_na
Policją już straszyłam nie raz i zawsze słyszałam w odpowiedzi, że naturyzm nie jest karalny. A do szkoły nie pójdę na skargę bo zaraz wszyscy wszystko będą wiedzieli. Nie chcę być wytykana palcami? x "Weź sie nie daj-przegrzej mu czymś jak jeszcze raz wejdzie Ci do łazienki" Jak przygrzej? Mam się z nim bić?

Gość gość
nie, daj mu doopy i będzie po sprawie

Gość gość
Tak, naturyzm nie jet karalny ale molestowanie juz tak a Ty sie tak czujesz chyba??? Gdyby mi tak ojczym zboczeniec zrobił to oczywiście ze bym w niego czyms rzuciła ale...ten temat to tylko głupie prowo bi tacy głupi ludzie chyba juz nie istnieja

Gość racjonalnie patrząc
Czytam to i mam mieszane uczucia. Może się zabawie w adwokata diabła ale: 1) Naturyzm rzeczywiście nie jest karalny i jeśli ktoś ma ochotę chodzić nago we własnym domu (to wasz dom czy jego?) to ma do tego pełne prawo. Czytałem nawet o rodzicach którzy chodzą po domu nago nawet przy małych dzieciach. Więc sorka ale nie widzę tu nic złego. 2) Rozmowa o masturbacji niekoniecznie musi być zaraz dowodem, że on jest napalony na ciebie. Takie tematy porusza się w szkołach, natomiast w domu wciąż jest to temat tabu. Może po prostu trafiłaś na bardziej świadomego gościa i chciał z tobą poruszyć tę kwestię, a Ty zaraz z niego zrobiłaś zboczeńca. 3) Wydłużenie członka, a nawet pełny wzwód niekoniecznie musi zaraz świadczyć o podnieceniu. Znane jest zjawisko porannego wzwodu członka, który przecież nie ma nic wspólnego z podnieceniem. Męski członek czasem staje bo taka jest jego natura. 4) Wstydzenie się własnej nagości w rodzinie też uważam trochę za zacofanie. Ale co się dziwić skoro u nas dziewczyny nawet w damskich natryskach przed basenem krępują się rozebrać do naga i zamiast tego myją się w strojach kąpielowych. Wstydzą się jedna dziewczyna drugiej. Dziwne... 5) Wchodzenie do łazienki ma właśnie na celu wyrwanie Twojej świadomości z takiego zaściankowego myślenia. Jeżeli on jest naturystą to sorka ale widział setki c***i cycków i raczej niczym go nie zaskoczysz. Dorabianie sobie ideologii że jesteś dla niego jakąś nadzwyczajną pięknością i niczego więcej nie pragnie poza oglądaniem twoich wdzięków jest moim zdaniem ciut naiwne. 6) Masz już piętnaście lat i rzeczywiście czas wydorośleć. A Ty udajesz, że wciąż żyjesz w czasach gdy się myślało że dzieci przynoszone są przez bociany. Nie widzę u was żadnej patologii.

Gość gość
Idz do psychologa, biernosc jest jak przyzwolenie. To moze sie odbic na Twoim zyciu sexualnym w przyszlosci. Musisz jasno okreslic swoje granice i pilnowaz zeby nikt ich nie przekraczal.Jak matka naje sie wstydu w szkole to jej sie w glowce rozjasni. Mysle ze mozesz liczyc na dyskrecje pedagoga, jest po to zeby pomoc, a nie szkodzic.

Gość gość
Do racjonalnie patrząc ty chyba sam byś chętnie sobie popatrzył na taką małolatę co? Jara cię to nie? Jeśli naprawdę tak myśliś jak piszesz to jesteś tak samo zboczony jak tamten

Gość gość
Nie rozumiecie bo nie pamietacie jacy byliscie w tym wieku, zaleznie emocjonalnie i finansowo id swoich rodzicow. Tu nie chodzi o tegozboka, tylko to ze bedzie musiala przeciwstawic sie matce i wywalic brudy na zewnatrz, a przy tym moze zostac oskarzona ( jak czesto w pl sie robi) ze sama uwodzi tego zboka. Didatkowo matka moze ja oskarzyc ze probuja jej rozwalic szczescie, ze jest zazdrosna itd to wszystko to sa zachowania standardowe. Ludzie nawet nie wiedza ze zachowuja sie tak samo... Dziewczyno niestety jak twoja matka nie teaguje to niestety wszyscy sie musza o tym dowiedziec, chyba ze chcesz ktoregos razu byc zgwalcona, awszystko do tego zmierza. To nie jest naturyzm, tylko oswajanie ofiary... Policja zawsze wszystko olewa dopoki sie nic nie stanie, moze dlatego ze wsrid policjantow jest mnistwo patologii... Zglos to do szkoly, innego wyjscia nie masz, wiemze ci wstyd, bo wiem co czujesz. Ale titaj nic nie bedzie lepiej, bo on coraz bardziej bedzie czul sie bezkarny...

Gość gość
Racjonalnie patrzac, to kazdy ma prawo do swojej osobistej intymnosci i sam decyduje co jest sluszne a co nie, zgodnie z wlasnymi przekonaniami. I nie ma prawa w zadnym wypadku narzucac komus swoich przekonan, ani narazac na zniesmaczenie innych swoja seksualnoscia.Epatowanie nagoscia wsrod osob ktore sobie tego nie zycza jest dewiacja.Zyjemy w spoleczenstwie w ktorym obowiazuja przyjete normy.

Gość racjonalnie patrząc
O proszę tera to i ja już jestem uważany a zboka! Jest jeszcze jednak kwestia o której nie napisałem bo obawiałem się właśnie podobnych epitetów. Ale skoro już padły to: 1) Ojczym dziewczyny nie jest jej biologicznym ojcem więc ewentualnemu stosunkowi nie groziłoby jakieś kazirodztwo. 2)Uważam, że dziewczyna ma niepowtarzalną okazję wejść w dorosłe życie pod okiem bardziej świadomego gościa i powinna to wykorzystać. Lepiej żeby swój pierwszy raz miała z kimś doświadczonym niż z młokosem nie wiedzącym jak zabrać się do rzeczy. Logiczne. 3) Wiek 15 lat jest uważany za wiek tzw. przyzwolenia. Więc sprawa byłaby czysta pod względem biologicznym i formalnoprawnym.

Gość gość
Racjonalnie patrzac>>> to jest nue zasciankowe myslenie to co piszesz a wymuszenie na drugiej osobie, tutaj dziecka przyspieszonej edukacji seksualnej, naruszenie jej sfery prywatnej. Wsystko na co nie zgadza sie druga osoba nie jest zasciankiem zboku a wymuszeniem, a tutaj mamy ewidentny przypadek molestowania seksualnego na poczatkowym etapie.

Gość gość
Moj zboczony ojciec tez zaczal na poczatku tak robic... Potem skas zdobyl kasety gdzie aktorzy graja czlonkow rodziny i wzajemnie sie p*****la i wszyscy z tego powodu sa szczesliwi... Dziewczyno ratuj siebie, nie patrz na matke i wstyd, bo bedziesz zgwalcona. Wiem co mowie... To zbok pid przykrywka naturyzmu...

Gość gość
w społęczeństwie jest przyzwolenie na takie zachowania i robie z ofiary sprawcę dlatego niech go nagrywa na kamerę i rozmowy z matką by mieć dowody, jeśli masz skończone 18 lat spkauj walizki gdy ich nie będzie w domu wyprowadź się do kogoś zaufanego - babci, ciotki cokolwiek zgłoś do szkoły, na policję i pozwij matkę o alimnety na siebie, idź do psychologa lub pedagogoa szkolnego powiedz to co nam, ale wyprowadź sie natychmiast,to trudne wszystko ale musisz bronić się już teraz, zadzwoń na niebieską linię tam ci doradzą co masz robić