Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczo_na

Chora relacja z ojczymem

Polecane posty

Gość gość
Racjinalnie patrzac>>> jak np bedzie mial na ciebie ochote menal spid budki z piwem to tez bedzie to wspsniale przezycie prawda?

Gość gość
Dziewczyno ty nie stras go policja tylko IDZ NA POLICJE czaisz roznice?... Teraz macie kamery wszedzie i nie potrafisz jej uzyc?.... Nagrywaj go, jego zachowanie, wypowiedzi i zglos nie mowiac nic jemu i matce.... Szykuje ci sie ktoregos razu g**** a ty sie czaisz... Bron siebie tu nie chodzi o wstyd, ale o twoje zycie... A moze czekasz az wladuje ci sie z penisem w pichwe i cie zaplodni?....

Gość gościóweczka jedna taka
Racjonalnie patrząc ty jesteś bardziej popiertolony niż myślałem. Proponujesz dziewczynie STOSUNEK Z WŁASNYM OJCZYMEM? I że to będzie dla niej dobre? Ja piertolę co za debil!...

Gość gościóweczka jedna taka
to może jeszcze trójkącik zaproponuj poj***e

Gość gość
To proste jak nie masz na niego ochty seksualnej To mowisz ze maszSwoje zasady i zostawiasz Swoja intymnosc dla chlopaka potem meza.

Gość rozgoryczo_na
Wszyscy piszą uciekają stamtąd. Ale gdzie ja mam uciekać? Na poczekalnię dworcową?

Gość racjonalnie patrząc
Zadam Ci jedno pytanie Rozgoryczona. Czy kiedykolwiek podczas masturbacji wyobrażałaś obie jak to robisz właśnie z nim? Jeśli nie odpiszesz to uznam to za odpowiedź twierdzącą, a wiesz dlaczego? Bo dziewczyny niby nie chcą, niby się opierają ale pod kołdrą targają ostro brochę robiąc to w myślach ze wszystkimi znanymi sobie chłopakami.

Gość gość
Ty dziewczyno jestes ciemna... I dlatego to wykorzystuje ten zbok. IDZ DO SZKOLY to zglosic oni byc moze zalatwia ci internat, a nawet dom dziecka bedzie lepszy od zycia pod jednym dachem ze zboczencem... Wiem co mowie, przezylam to w czasach gdy kamer, netu nie bylo i wtedy naprawde nie wiadomo bylo co robic, a ludzie udawali ze takich rzeczy nie ma... Masz kamere w telefonie, laptopie? Nagrywaj jego, matke i zglos to w szkole oni ci pomoga pid warunkiem ze zechcesz tej pomocy iznajdziesz w sobie sile zeby przeciwstawic sie matce... No chyba ze wolisz jego penisa wdzierajacego sie w ciebie... To dopiero bedzie wstyd i bedziesz zyla z tym do konca zycia, a jak ci zrobi dziecko, to masz s*******ine zycie, matka i tak cie wyrzuci i zwali na ciebie ze go uwiodlas... Chcesz tego? Nie, to dzialaj... Bo to klasyk o czym tu piszesz, w kazdym domu gdzie dzieciaki byly molestowane w domu przez czlonka rodziny dzieje sie tak samo, te zboki nawet nie zdaja sobie sprawy jak standardowo sie zachowuja...

Gość gość
Racjonalnie patrzac idz juz stad zboku... Moze molestowalesswoja wlasna corke ale sie nie udalo ja zg****ic? A moze jestes moum zboczonym ojcem, ktory probowal mnie zg****ic gdy mialam 13 lat?...co ty robiles majac 13-15 lat marzyles o pieprzeniu wlasnej matki?...albo ciotki?...

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Nie wieszaja takich zbokow wiec niestety coraz wircej ich jest... Uwazaj czy niedobierasz sie do mojej corki, bo ja sie nie bede czaic i jaka powiesze na drzewie, racjonalnie mowiac :D

Gość Będę jaka zechce
Racjonalny, ty nie jesteś wcale racjonalny i kompletnie nie znasz się na kobietach. Mi podczas masturbacji zdarza się fantazjować na różne tematy nawet takie bardziej ostre ale gwarantuję ci że nigdy przenigdy nie zrobiłabym czegoś takiego w realu. Więc nawet gdyby dziewczynie zdarzyło się coś pomyśleć na jego temat - wiadomo obcy mężczyzna w domu, pewne napięcie, ekscytacja - to i tak to o niczym by to nie świadczyło. Ja np. kilkakrotnie wyobrażałam sobie seks z koleżanką ale przecież nigdy przenigdy nie zrobiłam jakiegokolwiek gestu w jej stronę. Nie jestem lesbijką. Ani nie chciałabym być zgwałcona chociaż takie fantazje też miewam. Jak widzisz kobieta jest bardziej skomplikowana niż wasz prosty umysł. Wy myślicie tylko kootasami jak widzę

Gość gość
Co innego jest marzyc o seksie z kazdym znanym chlopakiem a co innego z dziadkiem, bo tu jest dla 15 latki 30 letni facet, szczegolnie fagas matki, to nawet 40 moze miec, blee...

Gość gość
Racjonalny-wszystko co napisałeś mija sie z prawda. Jestes facetem na damskim forum i uważasz sie za eksperta? Nie masz wiedzy nawet czysto psychologicznej o kobietach ich pojęciu intymności czy seksualności a strugasz tutaj znawcę. Po 1) mieszkanie-nie jest nigdzie napisane ze to mieszkanie jest ICH wspólne a znając życie matka wzięła przydupasa do NICH wiec Troche musi stopować skoro ona nie wyraża chęci uczestnictwa w takim czyms-n jest tez troche na jej zasadach. Po2) masturbacja-jeśli ona nie wyraża żadnej chęci rozmowy o takich sprawach (zapewne sa krępujące i woli porozmawiać z koleżankami/mama/albo na forum anonimowo) to on nie ma żadnych powodów do tego by ja o to pytać i zaznajamiać z takim tematem bo NIE JEST JEJ OJCEM A PRZYDUPASEM MATKI Po 3) Członek-nigdzie nie napisała ze jest to rano a wyraźnie zaznaczyła ze jednak nabrzmiał w JEJ obecności Po 4) Nagość- to nie jest rodzina a obcy jej facet którego także tak traktuje, wstydzenie sie jest czyms NATURALNYM ze swoja cielesnością normalni ludzie sie nie obnoszą na prawo i lewo ale zostawiają dla swojej drugiej połówki. A co Ty robiłeś pod damskimi natryskami ze wiesz jak sie kobiety tam zachowują? Po 5) Bezczelne wtargiwanie do łazienki-jeśli ona sie temu sprzeciwia to nikt na sile nie ma prawa jej zmuszać do przyjmowania takich norm ani jej dotykać zwłaszcza obcy jej facet (chcesz zeby zmacal Cie jakis gej bezdomny ktory to chce Ci uświadomić jak to fajnie jest byc gejem??) Po 6) Wiek-raczej wydoroślała bo gdyby dalej była dzieckiem i na etapie rozumowania takiego to nic by jej nie przeszkadzało w takim zachowaniu-przyjęłaby to za swoista normę-jednak ona sie buntuje przeciw hakiem zachowaniu bo wychowana była inaczej i taki ma pogląd. Nie wmówisz mi racjonalny ze inne ciała was nie podniecają/inne mam na myśli jeszcze zakazane/nowe których jeszcze nie mieliście przyjemnośc***enetrować, oglądać itd Z tym tekstem o tym ze powinien ja nauczyć seksu to sobie daruj-moze ja czyms zarazić, nie jest to zdrowe sypiać z matka i córka, jest młoda i swoje dziewictwo lepiej niech zachowa dla prawika z którym sie naucza wzajemnie swojej cielesności-a nie dla dewianta.

Gość 41 latek
Gosc 10:05 Teraz to dalas do pieca z tymi 40-latkami. Za to takie "bleee". Dziewczyno, pomysl chwile, o ile oczywiscie masz mozg. Taki 40-latek (np. ja) ma juz doswiadczenie i zapewniam cie ze bez problemu doprowadzil by do rozkoszy nijedna nastolatke. Ja np. mialem okazje rozdziewiczac mlodziutka nastolatke i zapewniam cie ze az piszczala z rozkoszy. A gdyby to robila ze swoim rownolatkiem prawiczkiem to ten pewnie spuscil by sie w spodnie zanim zdazyl by wyciagnac swego k***ska. No i co teraz? Lyso ci?

Gość gość
Hmmm potwierdzam 40-letni panowie są cudowni :-*

Gość gość
Ja raz przezylam seks z golatkiem do dzis go wspominam z dreszczykiem emocji tak mnie dogodzil jak zaden mlody do tej pory,bo szybko dochodzili a starszy rznal mni chyba z godzine twardym k***skiem nim wytrysna i zalal mocno cala cipke.

Gość gość i gospodarz
Zachwycacie się tymi 40latkami jakbyście naprawdę jej doradzali by się przespała z własnym ojczymem. Popietoliło was wszystkich czy co?

Gość gość
Jak dla mnie to ochydne facet podstarzały z fujara wysłużona i taki chciałby mnie obmacywać??? Dobre sobie...wolałam nauczyć sie swojej cielesności z równolatkiem i prawiczkiem któremu nic nie brakowało ani wigoru ani umiejętności bo rożne filmy sie w sieci ogłada. Skoro Ty swoj pierwszy stosunek skończyłeś w spodniach nim zdążyłeś wyjąc to Twój problem nie kazdy jest takim fajtłapa

Gość rozgoryczo_na
Dziś odkryłam coś potwornego w łazience. Poszłam pod prysznic gdy akurat obydwoje gdzieś wyszli, bo to jedyny czas, gdy mogę być naprawdę sama w łazience bez jego nachalnego włażenia. Ale gdy wzięłam gąbkę, moją własną gąbkę, to odkryłam na niej włos łonowy! I na milion procent nie był to mój włos bo wiem jak wyglądają moje, a ten był długi i jakiś wyblakły. Czyli jego! Czyli że ten je*ba*ny ch*uj najwyraźniej użył sobie mojej gąbki!!! Dosłownie zebrało mi się na wymioty gdy pomyślałam, że on już od dawna mógł tak robić, a ja się tym myłam! Nie wyrzuciła od razu gąbki tylko poczekałam aż wrócą ze spaceru i spytałam co to kur*wa jest ale on się wszystkiego wyparł. Że niby włos mógł być w brodziku a ja pewnie sama upuściłam gąbkę i się przyczepił. Debilne wytłumaczenie p****a**nego debila! Jeszcze się obruszył gdy gąbkę z odrazą wywaliłam. Ja normalnie zwariuję jak dłużej pomieszkam w takich warunkach.

Gość gość
Albo więc coś z tym zzrobisz albo sytuacja będzie się pogłebiać. Działaj!

Gość gośćióweczka jedna taka
Dla mnie to ewidentne dowody na seksualne molestowanie. Sprawdź czy nie używa innych Twoich rzeczy i czy nie wchodzi ci do pościeli.

Gość gość
moze nie z ojczymem, ale zawsze chcialam miec seksu ze starszym najlepiej nieznajomym. Jak sa jacys konkretnie panowie wiek 30-39, czekam na @

Gość racjonalnie patrząc
Też uważam, że dziewczynie przydałoby się jakieś fachowsze prowadzenie. Z własnym ojcem byloby głupio ale z ojczymem czyli z obcym facetem to już zupełnie inna sprawa. Ale to dzieciak jeszcze wychowany jak w ciemnogrodzie. Wstydzi się cycka, wstydzi ci*pki, a jak znajdzie włosek na gąbce to robi aferę jakby dokonał na niej zborowego gwałtu.

Gość gość
Autorka jest w powaznej sytuacji, chociaz ta sprawa z gąbką to moze byc mała przesada. Włos naprawdę mógł się przyczepić... Z drugiej strony jest cos takiego jak nietykalnosc cielesna. Nikt (tym bardziej obcy mężczyzna) nie powinien dotykac drugiej osoby wbrew jej woli. Wchodzenie do ładzienki i namawianie do "mycia pleców" brzmi totalnie niepoważnie. Powinnaś jeszcze raz i na spokojnie porozmawiać z matką i ojczymem - powiedz im, że sobie nie życzysz takich wizyt. Rozmowa o masturbacji sama w sobie to nic strasznego, nie ma co wyolbrzymiać. Za to ten naturyzm? Żenada. Ogolnie nie jestem w stanie tego zrozumieć (ale to już prywatna sprawa każdego). Pozdrawiam

Gość rozgoryczo_na
Ten wczorajszy włos w gąbce nie był luźno przylgnięty do samej powierzchni gąbki ale znalazłam go WCZEPIONEGO bezpośrednio w materiał gąbki!!! Żeby uzyskać taki efekt należy przynajmniej trzeć gąbką o ciało. Bo jak inaczej włos wniknąłby między włókna? Sam? Dla mnie ten zbok musiał sobie umyć ptaka moją gąbką. Ciekawe co jeszcze robił? Używał mojej szczoteczki do zębów? Natomiast co do rozmowy o masturbacji to zapewniam cię, że bynajmniej nie była to rozmowa uświadamiająca, jak potem odwrócił kota ogonem. W rzeczywistości dopytywał się czy robię to palcami czy może czegoś używam. Nawet chciał mi zademonstrować jak powinnam to prawidłowo robić a potem znowu odwrócił kota ogonem, że wcale nie o to mu chodziło, że źle go zrozumiałam i że w ogóle niepotrzebie wyolbrzymiam wszystko. TAk WYGLĄDA PRAWDA!!!

Gość racjonalnie patrząc
gość wczoraj 12:03 Otóż wyobraź sobie że właśnie mam pewne doświadczenie w kształtowaniu dziewcząt. Kończyłem AWF i przez jakiś czas pracowałem w szkole jako nauczyciel wu-efu właśnie. Ale oprócz zajęć z chłopcami miałem możliwość przez półtora miesiąca zastępować koleżankę po fachu która była na zwolnieniu lekarskim i prowadziłem za nią w zastępstwie zajęcia z dziewczętami. Dlatego wiem trochę na temat ich bezsensownego wstydzenia się gdy np. wchodziłem do szatni. Sorka, ale wchodziłem tam nie prywatnie jako facet ale urzędowo jako nauczyciel. Moja chora koleżanka też wcześniej wielokrotnie wchodziła dziewczynom do szatni i jakoś żadna wtedy nie wstydziła się. Dlatego uważam, że te niepotrzebne i bezsensowne wstydzenia trzeba tłamsić w zarodku bo inaczej rośnie nam ciemnogród. Tyle tytułem wstępu. Teraz wróćmy do Rozgoryczonej. 1) Napisałaś, że ten gość jest pewnie przydupasem matki i mieszka u nich. Może i tak ale skoro jest jej ojczymem tzn. że wzięli z matką ślub i teraz facet nie jest już nikim obcym tylko CZŁONKIEM RODZINY i ma prawo a nawet obowiązek doglądać dziewczyny czy jej się to podoba czy nie. 2) Masturbacja - to samo co powyżej. Facet jako jej prawny teraz opiekun ma prawo niejako wtrącać się także w życie intymne dziewczyny i zgadzam się, że ona nie powinna mieć przed nim takich tajemnic. Ja z dziewczętami czasami też poruszałem takie tematy i sam doświadczyłem, że zamiast retorycznej dyskusji robiła się pełna skrępowania i niedopowiedzeń atmosfera. To w końcu żyjemy w XXI wieku czy w średniowieczu? 3) Członek faceta jest jego własnością i może mu nabrzmiewać kiedy chce. Może po prostu wyszedł z pokoju po obejrzeniu p****la i jeszcze nie zdążył mu do końca zwiotczeć? A nawet gdyby napęczniał mu pod wpływem widoku dziewczyny to świadczy tylko o tym że dziewczyna jest ładna i podoba się mężczyznom. To wszystko. Ja też gdy przebywałem w dziewczęcej szatni czułem przyjemne napięcie między nogami co wcale nie znaczy, że chciałem je od razu gwałcić wszystkie. 4) Teraz nagość. Napisałaś "to nie jest rodzina a obcy jej facet". No właśnie już wykazałem, że jest dokładnie odwrotnie. To tera JEST jej rodzina i teraz on sprawuje nad nią formalną opiekę. 5) Wchodzenie do łazienki. Sorka ale jeśli jego życzeniem jest wychować córkę na naturystkę, bo uważa, że to będzie dla niej dobre, to ma do tego pełne prawo i słusznie robi starając się odzwyczaić ją od idiotycznego wstydu. Bo rozumiem, że wchodzenie do łazienki ma tak naprawdę to właśnie na celu - aby wyzbyła się idiotycznego wstydzenia stojąc nago w obecności faceta i to jeszcze członka rodziny! 5) Napisałaś, że ona wydoroślała. Sorka ale na razie ma 15 lat więc jeszcze przez 3 lata nie jest żadna dorosła osobą. Jest dzieckiem i jako dzieciak ma słuchać rodziców nawet tych przybranych. To rodzić rządzi a nie smarkula! Ja na miejscu faceta zrobił bym jej przymusowy tydzień naturystyczny i jakby przez parę dni pochodziła po chałupie z gołym tyłkiem to od razu średniowieczny ciemnogród wywietrzał by jej z głowy. Pozostałe Twoje kwestie: "Nie wmówisz mi racjonalny ze inne ciała was nie podniecają" Ależ nie zamierzam tego wmawiać. Już przyznałem, że przebywając w damskiej szatni czułem przyjemne podekscytowanie patrząc na przebierające się dziewczęta. Jednak co innego wewnętrznie się podniecić a co innego okazywać to na zewnątrz. Tego ostatniego oczywiście nie robiłem. Szkoda że już dziś nie pracuję z uczennicami ale sami wiecie jaki są zarobki belfrów. Trzeba było wiać za granicę...

Gość racjonalnie patrząc
Sam jesteś zboczeńcem! Powiem ci szczerze - chciałbym mieć na wychowaniu taką młódkę. Nauczyłbym ją chodzić jak zegareczek. Najmniejszy sprzeciw i pasem po gołej dupie. Bo jedno jest pewne - chodziłaby z gołą dupą aż oduczyłaby się wstydu. Oj, nauczyłaby się smarkula posłuszeństwa.

Gość gość
racjonalnie patrząc - jak nie masz nic więcej do powiedzenia to idź stąd pedofilu. Tacy jak ty powinni być bezplodni. Nie mówię tego ze względu na to że latasz z gołą dupa gdzie popadnie, mam to w d***e, tylko nie szanujesz tego, że ktoś mmoże mieć inne poglądy i zdanie niż ty. Dlatego podejrzewam, ze nie jesteś zdrowy psychicznie. Autorko prosze nie sluchaj tego zboczenca, a sprawe zboczonego ojczyma zgłoś na policję lub do pedagoga. :)

Dziewczyno, to zanim Cię ojczym przeleci i powie matce, że to Twoja wina albo że sama chciałaś, idź do szkoły i zgłoś się do swojej wychowawczyni, psychologa albo idź to państwowej poradni psychologicznej i opowiedz. Tak naprawdę z takim problemem zgłosiłabym się na policję, ale pewnie Ty tego nie zrobisz. Idź do szkoły i poproś o dyskrecję, porozmawiaj z bliską Ci osobą w rodzinie. Nie czytałam całego wątku, ale gdzie jest Twój ojciec?? Jeśli jest poproś go o pomoc. Chyba lepiej zapobiec Twojej tragedii życiowej niż biernie się poddawać temu co się dzieje. Nie broni Cię matka, broń się sama. Ingerencja osób trzecich powinna otrzeźwić Twoją matkę, a jak nie to może będziesz mogła zamieszkać w internacie albo u kogoś z rodziny, a nie z tym zbokiem.