Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

więc zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość gość
Tez czynie starania zeby poprawic nieco tyleczek,ale cos kiepsko mi to idzie. Zbyt mocno sie opiera efektom cwiczen :p

Może potrzebujesz silniejszej motywacji, np. takiej miłej pani, która stanie nad Tobą z bacikiem i będzie krzyczeć mocniej, szybciej, głębiej (oddychaj)?;-)

Gość gośćwiem
Jeśli ją kochasz - bo to jest najważniejsze, a ona ciebie - postaraj się ją rozpalić- do białości:)

Gość gość
A to znasz taka? Podaj mi prosze jej adres, motywacja zawsze sie przyda :p

A jeśli motywacja mieszka bardzo daleko?:-O Zmarnujesz cały dzień na dojazd i nie wystarczy Ci czasu na ćwiczenia i będziesz się musiał zadowolić bacikiem

Gość gość
Najwyzej padne na materacu celem regeneracji sil ;)

Gość gość
Nie chwal dnia przed zachodem slonca. W tej dyscyplinie tez zdarzaja sie urazy. Nie mozna zapominac o rozgrzewce :p

Bez rozgrzewki nie zaczynam:-P Jeśli odpowiednio pobudzi się organizm, można ćwiczyć bardziej intensywnie i o wiele dłużej;-) a po wszystkim ukojenie obolałych członków ciała. Albo papieros, co kto woli;-)

Gość gość
Palisz papierosy? To troszke kiepsko,ale zawsze moge zrobic wyjatek ;)

Gość gość
To dobrze ze nie lubisz brac do usta papierosow ;) Palenie szkodzi, papierosow :)

Gość gość
Nie ma takiego czegoś jak libido..jest pociąg seksualny..i ty ja nie pociagasz to tyle.

Gość gość
Zdradzająca w takiej samej sytuacji ale odwrotnej doradza, zdradzaj...trzeba korzystać z życia do póki sie jest młodym i atrakcyjnym

Z tego co kojarzę, Ty chyba też nie palisz, więc pozostaje tylko ta druga opcja, może nawet z możliwością ukojenia czegoś w ustach, (nie) wiadomo, co taki trening nadwyręży najbardziej;-) Idę zmierzyć się z moim przeznaczeniem, miłego weekendu:-)

Gość gość
Wiedzialem ze Cie przyciagne Dlolores vel Olga :)

Gość gość
Oszukaj wiec przeznaczenie jak w tym filmie :p Tez zmykam, dam ci odpoczac od siebie przez weekend i dorwe cie innym razem ;) Milego weekendu!

Gość gość
Czesc skarbie :)

Gość gość
Ten sam problem... Niestety te myslu, ktore tak usilnie odpieram wracają... Marze o poządnym, regularnym rznieciu bez wytchnienia, ale wybieram tą "dobrą, uczciwą" drogę... Slubowalam mu milosc, wiernosc zatem nie zniszcze tego bo nasze temperamenty sie roznia. Reasumując.... Wyposzczone mezatki tez istnieją i nie kazda " baba to k***a" jak sie czasem slyszybadz czyta wypowiedzi infantylnych prymitywow!;) pozdrawiam

Gość gość
A masz sumienie Zdradzic! Podobny mielismy z dobrymi znajomymi podczas jednej z imprez maz jej powiedzial,ze ma problem z zonka mloda i ladna jest.W pewnym momecie zaczela sie otwierac,ze on ja nie pociaga.po kolejnym drinku powiedziala,ze ma ochote na mojego meza.bylismy troszke zszokowani,lecz ja odpowiedziala jak maz by zechcial czemu nie,lecz ja skorzystam z jej meza.przezylismy upojna noc wypelniona seksem z wymiana i w swoich parach.co jakis czas powtarzamy,a seks miedzy nimi stal sie bardziej podniecajacy.wiec moze wystarczy porozmawiac o wymianie partnerow,lecz delikatnie i powoli by nie doszlo do zamkniecia sie w sobie twojej partnerki.

Gość dolorezjanin
Cala sprawa polega na tym ze sumienia nie mam do zdrady. Ale ogromnie ciekawi mnie jak to jest i dodatkowo brak sexu w domu niejako motywuje mnie do dzialania. Faktem jest ze ciezko bedzie pozniej patrzec zonie w galki oczne:) ale wzdradzie jest cos co mnie mocno pociaga.

Gość gość
Wcale aż tak Cię nie pociąga Juan i nie ryzykuj bo Cię sumienie zje..a w oczy nie będziesz umiał patrzec..jeszcze sie w końcu przyznasz i s*********z wszystko !

Gość dolorezjanin
Czesc Dolores:) jak u Ciebie?

Gość gość
:) czesc skarbie..mam ochote poszaleć!

Gość dolorezjanin
Czyli lipa byla? Trzymalem kciuki. ...

Gość gość
Szału nie bylo...:/ Widocznie trzymałeś za slabo ! :) moze dzis...

Najgorsze w zdradzie są te dni kiedy podejrzewamy zdradę, mamy przypuszczenia, domysły a partner wszystkiemu zaprzecza. Te dni męczą i męczą. Lepiej to skrócić. Polecam Wam sklep internetowy Spy Shop. Ukryta kamerka, podsłuch lub szpieg komputerowy da nam obiektywny obraz i na pewno skróci męczarnie.

Gość gość
czasami zdrada jest akceptowalna jak mimo rozmów czynów partner/patrtnerka ma w głębokim poważaniu nasze potrzeby wtedy bez wahania ale z głową można to zrobić na boku