Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta obudziła się podczas cesarki!!!!!

Polecane posty

Gość gość

O masakra! Musiała zostać uśpiona ze względu na padaczkę i obudziła się w trakcie cesarki!! To jakaś tragedia, lekarze nie zareagowali!

Gość gość
jest jakiś artykul o tym?

Gość gość
www.tvn24. pl /pacjentka-obudzilam-sie-podczas -cesarki-sprawe-bada-prokuratura,532113,s. html Bez spacji

Gość gość
Ja pie/rdole a ja za 2 tyg mam cesarkę...

Gość gość
No, ja nawet nie zasnęłam :P

Gość gość
Jak to nie zasnęłaś ? I lekarze nic na to ?

Gość gość
Co w tym dziwnego ja również czułam potworne y ból jak wyciagano dziecko, córka była duża i myślałam że zejde z bólu. Potem jak ja wyciągnęli to zemdlalam dla mnie ten news to żadna nowość ani sensacja, znieczulenie chyba nie na wszystkich działa tak jak powinno

Gość gość
dziwne bo ja nic nie czulam , tzn nie spalam i czulam ale nie bol tylko przez moment takie szarpanie

Gość gość
teraz co druga opowiada jak to się obudziła i wszystko czuła :D Niepojęte... trzeba było o odszkodowanie się starać a nie teraz biadolić..

Gość gość
Rodzenie w polskim szpitalu to loteria musisz się liczyć z najgorszym :o

Gość gość
W Polsce są lepsze i gorsze szpitale.. ja mam akurat najlepszy szpital w lubuskim obok siebie więc się martwić nie musiałam ;)

Gość gość
to może przestańcie fundowac sobie te cesarki na życzenie i zacznijcie rodzić jak normalne kobiety-zajść w ciążę się nie boicie, ale rodzic juz tak? Dziecinada...

Gość gość
A co z kobietami które MUSZĄ mieć cesarkę :O??? Taka mądra jesteś a biegiem być leciała na cesarkę gdybyś usłyszała, że dziecko może udusić się podczas porodu naturalnego, ponieważ jest za duże w porównaniu z twoim ciałem... Ja mając 9 cm rozwarcia , w bólach schodziłam z łóżka porodowego i mało się nie zabiłam lecąc na cc jak to usłyszałam. Nic się wtedy innego nie liczyło...

Gość gość
większość cesarek jest na życzenie rozhisteryzowanych paniuś...

Gość gość
A co wam do tego? Nie wasze ciało i nie wasze dziecko. Ja jestem za porodem sn, ale nie mam zamiaru nikogo zmuszać i pouczać... A tu na kafe jak zwykle matki polki wszystko wiedzące.

Gość gość
Ja byłam znieczulona od pasa w dół, świadoma podczas cesarskiego cięcia, czułam tylko trochę to szarpanie ale wszystko da się przeżyć.

Gość gość
gość wczoraj A co z kobietami które MUSZĄ mieć cesarkę pechowiec.gif ??? x Nie zrozumiałaś jej. Chodziło jej o cc na życzenie. Taka, to każda powinna się budzić, albo nie reagować na znieczulenie. Skończyłoby się podkradanie cc tym co się należy w państwowych szpitalach.

Gość gość
Ale macie problem babki. Ja od razu mojej żonie kasę dałem,zeby urodzila w klinice a nie w jakimś podrzędnym szpitalu gdzie ją będą traktować jako zwierze. Moja siostra miala komplikacje przy porodzie przez lekarza konowała dlatego nie chciałem ,zeby zona przechodzila przez to samo. Moja siostra do tej pory ma problemy ze zdrowiem a w druga ciaze juz jej sie nie udalo zajsc... Wiec taki z tego moral ze jak macie fundusze to lepiej dac lekarzowi w lape albo zaplacic za porod w klinice. Przynajmniej macie pewnosc,ze sie nie beda was traktowac na odwal sie. Szanujcie sie kobiety.

Gość gość
Jak to nie zasnęłaś ? I lekarze nic na to ? x Nie byłam usypiana :) Normalne cc w znieczuleniu zewnątrzoponowym.

Gość gość
Dajcie spokój. Było kiedyś o czymś podobnym. Kobieta w czasie operacji obudziła się czuła wszystko, słyszała wszystko ale głosu z siebie nie mogła wydobyć, była sparaliżowana, a jednocześnie miała czucie, czuła cały ból, który był nie do opisania. Mówili kiedyś o tym w telewizji śniadaniowej. Kobieta miała jakąś traume o tym nie wiedziała jak sobie z tym poradzić psychicznie.