Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania malicka

Erotyczny prezent dla faceta

Polecane posty

Gość ania malicka

Jaki? Tylko proszę bez robienia sobie jaj - coś co faktycznie da efekty, i napiszcie konkretnie czego można się po zastosowaniu tego spodziewać - przynajmniej przy "dziwnych" rzeczach. Nie jestem specjalistą w tym temacie ;-)

Gość ambers
hmmm... dużo więcej gadżetów jest dla kobiet, trudno powiedzieć też z kim mamy do czynienia, więc nie wiadomo jak daleko można iść ;-) Może coś w kierunku sexu analnego? Tutaj lista zabawek jest bardzo długa ;-)

Gość gość 777
Witam Aniu!! Ja kiedyś na urodziny zabrałem partnerkę do Spa!! A mianowicie do Term Rzymskich!! Termy R to Świątynia zdrowia i energii! Obiekt z 9 saunami 4 jakuzzi 2 basenami oraz wspaniałymi seansami zapachowymi o każdej pełnej godzinie. Na obiekcie obowiązuje strefa nagości!! Czyli możemy byc okryci tylko ręcznikiem. Wchodząc do sauny suchej rozkładamy pod całe ciało ręcznik i dopiero na nim siadamy. Natomiast do sauny parowej czy do basenu czy jakuzzi wchodzimy nago. Naprawdę warto odwiedzic to miejsce jeśli nie macie problemu z nagością wobec innych. Nie ma tam podglądaczy więc można swobodnie wypocząc i się zrelaksowac.

Gość kastanek
A coś typowego dla faceta? Bo widzę, że dla kobiet takich zabawek jest całe mnóstwo, ale już coś typowego dla faceta... O co chodzi z tymi nakładami na penisa? Co one dają?

Gość gość
Kupilabym pluszowe kajdanki, ewentualnie na rece i na nogi, zapakowalabym ladnie i ofiarowala facetowi mowiac cos w rodzaju "mozesz ze mna zrobic co tylko chcesz". W ten sposob ty takze bedziesz miala cos z prezentu.

Gość gość
Godzinkę z 16 letnia blond Ukrainka. Czego możesz się spodziewać. Najpierw wzwodu i głupiego uśmieszku a później podnóża na żywo.