Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezczelna synowa

Polecane posty

Gość gość

Mam 58 lat jestem babcią. Żona mojego syna jest okropna! Roszczeniowa, pyskata, niekulturalna! Próbuje na chama wcisnąć wnuczkę, mimo że pracuje. Gdy mam wolne to wyjeżdżam z koleżankami. A smarkata twierdzi że powinnam jej pomóc i oddawać pieniądze bo mi starszej pani nie przystoi podróżować. Jest tak cięta od dnia, w którym powiedziałam, że mogą pomieszkać u mnie rok, a ta wpadła w szał, bo musi do pracy zasuwać! Kretynka.

Gość gość
ale denne prowo :o Na odległość śmierdzi gimbazą

Gość gość
Słabe. Nieskładne i niezrozumiałe, popracuj nad stylem, bo kulawy.

Gość gość
P*****l sie stara k****o :D trza bylo kupic synowi konia :D albo brzydka corke kolezanki :D

Gość gość
Proszę mnie od "gimbazy" nie wyzywać! Pewnie same siedzą tu roszczeniowe synowe, po urodzeniu dziecka klękajcie narody! Za ten wyczyn medal byście chciały!

Gość gość
Też jestem matką syna aż ciarki mi przechodzą na myśl o takiej synowej. Faktycznie synowa jest delikatnie mówiąc roszczeniowa i ma tupet. Mam cichą nadzieje że mi taka się nie trafi ale kto wie.

Gość gość
dlatego nie chcę mieć dzieci :O kto wie co się trafi

Gość gość
Myślałam, że syn będzie mądrzejszy, ale widziały gały co brały to niech cierpi! A ta tylko po kasę by przychodziła daj i daj! Do pracy byle jakiej nie pójdzie i do budżetu domowego się nie dorzuci bo dama jest po studiach! I sądziła że przyjmą ją z otwartymi ramionami i klops! W ciążę zaszła, myślała, że się u mnie ustawi! Jeszcze czego.

Gość gość
Synowa faktycznie umie się ustawić w życiu.

Gość gość
Przydała by się jej lekcja pokory.

Gość gość
Jestem synową i teściową. Jakie szczęście, że nie mam kogoś takiego w rodzinie jak autorka. Ile jeszcze wykrzykników postawisz? Jesteś inna od synowej ale ten sam poziom reprezentujesz.

Gość gość
Do 17:13 niezgadzam się z twoją opinią uważam że dziewczyna jest beszczelna i arogancką i przydała by się jej lekcja pokory.

Gość gość
Synowo i teściowo! Postawie tyle wykrzykników ile mi się podoba! Ciesz się, że nie masz kogoś takiego jak ja, bo ode mnie kasy na pierdoły byś nie wyciągnęła! I wypraszam sobie, na wszystko pracuje sama, od kiedy straciłam męża , który zginął prze nieodpowiedzialnego gnojka! Nie szanuje takich osób z postawą roszczeniową!

Gość gość
Autorko trzymaj się i nie dawaj się beszczelnej dziewczynie bo innaczej wejdzie ci na głowe. Powodzenia.

Gość gość
20.30 pewnie synowa która ciągnie kasę od teściówki i grzeje u niej doopsko :D autorko, pogoń lenia, nie ma co się cackać z taką damulką, powodzenia ;)

Gość gość
Autorko, synowa przyłazi po kasę? :D

Witam serdecznie, Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gości do programu o relacjach teściowa-synowa. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie, Monika

Witam serdecznie, Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gości do programu o relacjach teściowa-synowa. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie, Monika

Gość gość
u mnie to teściowa jest bezczelna, jest juz po 2 rozwodach i ma 3 męża, ale szykuje się do rozwodu, jest roszczeniowa, uwaza ze dzieci powinny się nią zajmować i mimo że mają swoje rodziny to tlumaczyc sie ze wszystkiego mamusi, wprasza sie na wakacje i potrafi siedziec i miesiąc u nas, nie interesuje się wnuczką , cała ciaże nawet nie spytala jak się czuję, a jak się dziecko urodzilo to gdyby nie poinformowal ja maz toby się nie zapytala, nigdy nie pracowala w normalnej pracy i nie jest ubezpieczona, wiec pewnie nie dostanie emerytury i tylko czekac jak zwali się nam na stare lata, obgaduje, nigdy nie pomogla ani nie zaproponowala ze pomoze jakoś przy dziecku, uważa że ja powinnam jej nadskakiwać bo ona jest tesciowa, więc też cyrk mam

Gość gość
durne prowo

Gość gość
17.05. Bardzo pani współczuję takiej teściowej ! Takie matki są najgorsze, w całym swoim życiu przepracują rok, zabraknie męża a potem zwala się toto na głowę dorosłych dzieci! Te dorosłe dzieci na wszystko pracują, nie spada z nieba! Tacy ludzie są najgorsi! Bardzo współczuję. I życzę aby dziecko zdrowo się pani chowało- autorka

Gość gość
Sama jesteś durne prowo, myślisz że takie wygodne panny istnieją tylko w serialach? Czy sama do nich należysz? :D autorko, nie daj się, kopnij synową w cztery litery niech idzie do pracy a nie wyciąga łapska po cudze :D

Gość gość
Jasne, ze to prowo i to cieniutkie. Autorka sama ze sobą gada:.

Gość gość
Może i prowokacja.... ale czy ktoś widział nie bezczelną synową ??????:):):):)

Gość gość
Pani jest jakaś pier*******a! Synowa ma dziecko, czemu jej pani nie pomoże? Skąd pani wie, że ona nie chce pracować? Dobrze, że moja jest normalna.

Gość gość
Prowo prowo prowo

Gość gość
Moja teściowa dosłownie śpi na kasie. Nawet nie zaproponuje że coś kupi albo da. Wie że nam się nie powodzi, a ta star**** żałuje na mnie i wnuczka. Autorka taka sama torba.