Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przesadzam z tym?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi czy przesadzam, jesteśmy razem ponad rok. widujemy się codziennie, głównie wieczorami. Na początku mi to odpowiadało, załatwiałam co miałam do załatwienia i dopiero wieczorem jakaś randka, spacer czy film u niego. Ale jesteśmy już tyle czasu ze sobą. Od początku tego tygodnia miał w pracy nocki i jakoś sam nie wychodzi z propozycją by zobaczyć się w ciągu dnia. Mamy kontakt, zadzwoni, napisze, ale np wczoraj, pół dnia naprawiał coś w domu, dla żartu zaproponowałam, że gdy skończę to co zaplanowałam przyjdę mu pomóc, nie odpowiedział. Później spał i pojechał do pracy. Dzisiaj to samo. Nie spędzamy prawie w ogóle dnia razem, bo on zwykle jest zajęty. Ma 29 lat, a związek przypomina mi relacje jakie miałam w liceum, spotkanie się wieczorem, a w ciągu dnia każdy zajęty swoim życiem, wszystko załatwia sam. Czy ja przesadzam, czy to nie jest dziwne?

Gość gość
Może w dzień ma kogoś innego?

Gość gość
Wątpię by miał kogoś innego, ale męczy mnie to. Sądziłam, ze facet w tym wieku raczej dąży do jak najczęstszych spotkań. A ten mój wszystko robi sam, ba nawet stwierdził, ze nie ma czasu dla siebie, tylko praca, dom, ja.

Gość gość
Czy takie codzienne spotkania, są przesadą? Dziwnie się z tym czuję, gdy sama lub z koleżanką idę na miasto pozałatwiać swoje sprawy, a on w tym czasie śpi, jest na basenie, coś tam naprawia. Czuję się jakbym znowu była singielką..

Gość gość
Sama nie wiem czy przesadzam, czy to dziwne zachowania z jego strony? jak uważcie?

Gość gość
pewnie w dzien zajmuje sie zona i dzieckiem