Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszlo mi z badan krwi ze jestem niedozywiona

Polecane posty

Gość gość

A zrobilam kompleksowe badania prywatnie bo ostatnio 6 kg utylam boczki mi sie zrobily i tylek tlusty , zaniepokoilam sie bo nie jem duzo , nie podjadam , zero slodyczy zero napoi zero chleba i wyszlo mi ze niedozywiona jestem to ja zwariowalam czy ten lekaz od kiedy niedozywiony tyje ????

Gość gośćioweczka1234567
A moze po prostu sie zle wyrazil? Moze mial na mysli niedobor witamin I mineralow albo anemie? Nawet jak zdrowo sie odzywiasz to moze niecelowo pomijasz jakis mineral? Np zelazo, magnes itd...... Za malo orzechow, czerwonego miesa? A tarczyca ok? Jesli zle funkcjonuje to nawet na ostrej diecie bedziesz tyc. Ja mialam z tym problemy.

Gość gość
ile zapłaciłas za kompleksowe badania co w nich jest ujęte

Gość gość
a ja jem 6000kcal i nie moge przytyć

Gość gość
no to raczej powinnaś się martwić, bo te 6000kcal zabije cię szybciej niz myślisz a na domiar złęgo twój organizm nei daje ci sygnałów że jest źle, żryj więcej

Gość gość
Jestem facetem jedzac tyle nie jestem w stanie ani pol kg przytyc

Gość gość
ile zapłaciłas za kompleksowe badania co w nich jest ujęte x zaplacilam 300euro co tam jest chyba wszystko tak dolkadnie to nie jestem lekarzem to nie wiem byly proby na nerki watrobe pozniej wszystkie mineraly krwinki biale czerwone , cukier glukoza od cholery tego bylo 18 testow z krwi ( tarczyca tez) , zostawilam 4 takie fiolki krwi do tego rentgen pluc , spirometria, badanie sluchu , jakies proste dziwne testy neurologiczne , EKG, badanie moczu takimi lakmusowymi papierkami

Gość gość
Mnóstwo ludzi jest niedoźywionych, nawet grubi. Chodzi o to, że mimo iż dostarczasz sobie odpowiedniej liczby kalorii, to brak waźnych składników w Twojej diecie. Więcej warzyw, owoców, ryb, nabiału i na pewno się poprawi.

Gość gość
powiedzial ze mam troszke za niski cholesterol i wlasnie ze mam jesc tluste ryby czerwone mieso itd zapytal co jadlam dzisiaj i troche kicha bo jadlam kromke pelnoziarnistego chleba dwa jajka, na sniadanie i pozniej o 15 jablko i pomidora a bylam u niego o 17 po pracy

Gość gość
ja kiedys bylam szczupla, malo jadlam a wyniki krwi mialam książkowe. przez ostatnie dwa lata przytylam ok. 10 kg, od pol roku badam krew i wyniki mam fatalne, wszystko poniżej normy jakbym byla nie wiadomo jaka wychudzona i zagłodzona :O