Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Szukam porady

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam szukam porady poniewa偶 nie odpowiada mi praca jak膮 mam i doszed艂em do wniosku 偶e czas spr贸bowa膰 swoich si艂 we w艂asnym biznesie. Chcia艂bym postara膰 si臋 o dotacj臋 na rozw贸j dzia艂alno艣ci z PUP ale s艂ysza艂em 偶eby dosta膰 dotacje musze pobiera膰 zasi艂ek dla bezrobotnych inaczej moja pro艣ba o przyznanie dotacji zostanie odrzucona. Tak wi臋c je艣li sam sie zwolnie to przez jaki艣 okres nie b臋d臋 pobiera艂 zasi艂ku wi臋c z dotacji nici. Mo偶e ktos mia艂 podobn膮 sytuacj臋 i co艣 doradzi albo poda jaki艣 spos贸b by szef sam mnie zwolni艂 ? Z g贸ry dziekuje za sensowne odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

poszukaj czego艣 na rekrutacyjnarewolucja.pl, strona z wieloma ofertami, kt贸re przykuj膮 Twoj膮 uwag臋! na prawd臋 warto zajrze膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co kombinowa膰, poszukaj po prostu nowej lepszej pracy i tyle. Ja r贸wnie偶 kilka tyg temu zmienia艂am poniewa偶 w poprzedniej ma艂o zarabia艂am. Znalaz艂am prac臋 na http://www.lsj.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pyskata90
Najlepiej to zasi臋gnij porady w PUP. Ale z tego co wiem nie musisz by膰 na tkz. kuroni贸wce 偶eby dosta膰 dofinansowanie na otwarcie w艂asnej dzia艂alno艣ci, wiem 偶e to kwota ok. 20 tys z艂 czyli 6-krotna wysoko艣膰 przeci臋tnego wynagrodzenia a dzia艂alno艣膰 swoj膮 podj膮膰 w terminie 4 tygodni od daty podpisania umowy, nie podejmowa膰 zatrudnienia w okresie pierwszych 12 miesi臋cy prowadzenia dzia艂alno艣ci, rozliczy膰 si臋 w ci膮gu 2 mies. z wydatkowania 艣rodk贸w. Ale musisz spe艂nia膰 wiele innych warunk贸w .

Udost臋pnij ten post