Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosić ją do znajomych? Wiem, głupie pytanie

Polecane posty

Gość gość

Studiuję na 2 roku. Mój rocznik jest podzielony na 2 grupy i w tej drugiej grupie (nie mojej) jest pewna dziewczyna, która wpadła mi w oko jakiś rok temu (wcześniej jej nie zauważałem). Noszę się z zamiarem zagadania do niej, ale najpierw może bym ją zaprosił na facebooka. Ja z tego portalu korzystam tylko do przeglądania info na roku, bo do innych rzeczy jest mi niepotrzebny, a co za tym idzie nikogo nie zapraszam. Gdyby nie studia to bym nawet nie zakładał tam konta. Wracając do tematu, chciałbym zobaczyć jej zdjęcia, bo mi się bardzo podoba i czy nikogo nie ma (o ile taka informacja będzie podana). Jak myślicie, warto ją zaprosić? Nie mam z nią jako takiego kontaktu, głównie tylko - "cześć" - "cześć". :/

Gość gość
śmiało zapraszaj

Gość gość
nie musisz jej zapraszac do znajonych aby powalić sobie konia do jej zdjęć, wystarczy wejsc na jej profil

Gość gość
Cytat: "nie musisz jej zapraszac do znajonych aby powalić sobie konia do jej zdjęć, wystarczy wejsc na jej profil" Ha ha, śmieszne bardzo -_- Poza tym ma zablokowane zdjęcia dla nieznajomych.

Gość gość
Skoro mówicie sobie cześć, to ją zaproś, zdecydowana większość ludzi przyjmuje zaproszenia lub je wysyła już na tym etapie.

Gość gość
ja jakoś w znajonych mam tylko 4 osoby z grupy na studiach a od reszty nie przyjełem zaproszeń ani nie wysłałem

Gość gość
czy ja wiem, możesz ją zaprosić jak to coś da