Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem natłuszczający

Polecane posty

Gość gość

Polećcie krem natłuszczający, ale taki który dobrze się wchłonie i nie pozostawi zbyt tłustego filmu na twarzy. Kiedyś używałam olejku w kapsułkach oriflame ale chyba przestali produkować. Ale chodzi mi typowo o krem tłusty lub półtłusty (a nie o nawilżający).

Stosuję na twarz krem z BIelendy z olejkiem z marula, makadamia i arganowy. Skóra jest nawilżona oraz cudnie napięta- niestety jestem po 30 i muszę stosować kremów nie tylko natłuszczających ale i z dodatkiem kwasu hialuranowego.

Gość gość
Bardzo często jak ktoś ma suchą skórę to stosuje kremy nawilżające, a to błąd, bo wtedy właśnie powinno się stosować natłuszczające.

Gość gość
fitomed półtłusty u mnie tak działa (mam skórę normalną w kierunku suchej); możesz też wypróbować olej z pestek winogron albo lniany

Fajnym kremem na sucha skórę jest mediderm nie sugeruj się tym, na co on jest, bo to sensu nie ma, ale jest bardzo dobry na długo utrzymuje odpowiednio skóre, lecz też dobrym kremem jest dexaryl- chroni skórę przed wysuszaniem.

Gość gość
Kvrwenka08 i agusiaSpamusia, no nic nie widać, że jesteście opłaconymi spamerkami tej g00wnianej firmy, ani trochę... :o ŻAŁOSNE! :o

Gość gość
olejek w kapsulkach? nie wiem czy istnieje krem natłuszczający, ktory wchlonie sie do matu, sama takiego poszukuje, bo chcialabym stosowac go pod makijaz. niestety wiekszosc sie swieci i to bardzo :(

Gość gość
każdy woli inną firmę, ja mam kilka kosmetyków z bielendy i nie narzekam.

Gość gość
Niekoniecznie musi wchłonąć się do matu, ale szukam takiego po którym skóra stanie się "soczysta". Taki był olejek w kapsułkach który używałam na noc.

Gość gość
Na moja bardzo sucha skórę świetnie sprawdza się olejek arganowy, stosuję go bezpośrednio na wilgotna skórę, bardzo szybko się wchłania, nawilża i działa przeciwzmarszczkowo, mogę też używać go na dzień i robić makijaż. Doskonały jest również na przesuszone włosy, wcieram go w końcówki i zostawiam na kilka godzin, kupuje przez internet http://www.ziolavita.pl/olejek-arganowy-30ml-spray-efas-p1823.html

Gość gość
olej kokosowy naturalny