Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aluska445

Brzydzę się mojego chłopaka, nie chcę z nim być

Polecane posty

Kobietki, miałyście kiedyś coś podobnego? Jak byście postąpiły? Brzydzę się mojego chłopaka. W swoich oczach go widzę jako niedojardę. Wiem, wiem-nie powinnam z nim być. Jednak nie potrafię zerwać. Czekam, aż zrobi to sam albo jak stanie się cud i w jakiś magiczny sposób zakończy się to samo. Przez to jestem dla niego obojętna. Dziś z nim pisałam. Napisał, że zrobiłam się skamieniała. Nawet nie chce mi się mu odpisywać. Porównuję go do pewnego chłopaka(nie byłam z nim, nasza znajomość się urwała)-kulturalny, umiał zachować się w każdej sytuacji, poczucie księżniczki. Gdy z nim gdzieś idę, to się wstydzę. Pcha mi jęzor do gęby, obejmuje na środku ulicy i ciągle ma katar. Obciera to ręką albo mu wiszą. Jak jeszcze się z nim całowałam, bleee. Nie wspomnę o 'śpiochach' w oczach(nie myje twarzy czy co??)Kiedy idziemy do Mc, mówię mu, że nic nie chce(czuję, że nie jest zachętny do kupna-nawet nie liczę na to) obżera się sam, a ja siedzę, nudzę się. Wtedy on robi kazanie, jak uwielbia żarcie z maka. Dodam, że kiedyś zabrałam jego gumy dla żartów. Wzięłam sobie jedną. Powiedział tak: Nie wiem, czy wiesz, ale to są moje pieniądze. No myślałam, że mnie szlak trafi!! Idiota. Omijam spotkania, nawet nie chce mi się z nim wyjść i zakończyć tego. Ciągle pisze, jak kocha itd, a ja tylko jakieś durne minki wysłam. Dziewczyny, co robić??

Gość gość
Rzucic go.

Gość gość
skoncz to kobieto :D hahahaaha ja p*****le żenua

Gość gość
przestan odpisywac zozumie w koncu ze go nie chcesz

Gość gość
Boże! I Ty jeszcze z Nim się spotykasz?

Gość yiun
Co Ty z nim jeszcze robisz? Ja miałam podobnie ale nie aż tak tragicznie, brzydziłam się włosów w okolicy sutków faceta, to było okropne.. nawet jak teraz sobie przypomnę to mi jest nie dobrze. To ofc nie spowodowało zerwania ale nie da się żyć w związku gdzie coś Ci w drugiej osobie nie odpowiada.

No właśnie boję się z nim zerwać. Nie chce w ogóle tego spotkania. Jak sądzicie może napisze mu to?

Gość gość
to napisz ze nie chcesz z nim byc i juz nie mecz sie nie warto

Gość gość
ciągle ma katar. Obciera to ręką albo mu wiszą x mistrzostwo :D:D:D ja piertolę to nie może być prawda ile wy macie lat? :D

Gość gość
myślałem, że góra 12 :D

Gość gość
a jak uprawiasz z nim seks to też cię obrzydza?

Gość gość
no właśnie, to jak wy się seksujecie?

Gość muszę walnąc setkowego
idę się odkazić setkowym po przeczytaniu o tych smarkach i glutach,feeee,co za obleczh

Gość dfgw24323
throw him away

Gość gość
bleee rzuc go, chyba ze jestes jakas masochistka albo dobra samarytanka, po co sie litujesz

Gość gość
Straszne czasy. Ludzie sa bardziej pusci od bebna.

Gość gość
no tak, jakie to puste, kobiety musza wszystko wybaczyc, a biedny facet nie moze juz sobie p******** bieeedny

Gość gość
Wszystko? Wy niczego nie wybaczacie.

Gość gość
Nie widzialem zeby jakakolwiek kobieta traktowala po ludzku faceta ktory nie jest przystojniakiem wyjetym z magazynu o modzie. Dobrze ze przynajmniej skonczylem ta medycyne i przynajmniej te wszystkie piguly mnie obskakuja i moge nimi wszystkimi pomiatac. Inaczej bylbym zerem w dzisiejszych czasach.

Gość gość
pomimo tej skonczonej medycyny to jestes zaskakujaco tepy, przecietny albo brzydki facet nie rowna sie oblechowi, co nie dba o higienie i ma gile zwisajace z nosa

Gość gość
jakbys sie czul z kobieta, co przy tobie pierdzi, ma gile, woszczyne w uszach, smierdzi jej z buzi itp?