Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

psychoza

Polecane posty

witam otóż jestem nieudacznikiem ale walcze z tym nie chodzi o to lecz o psychoze powiem tak brałem sporą ilość narkotyków już nie biorę (bo tak to była masakra )słysze głosy mam wrażenie np teraz że moja siostra mnie obgaduje i mówi jaki jestem słysze rozmowy o mnie ,ale to polega częściowo na moich myślach prawda to da się tego pozbyć czy będę musiał z tym żyć do końca życia odczuwam czasami strach np jak pale papierosa.Nwm ogólnie to jak pisałem to częściowo prawda ,do tego dochodzi to ze można nazwać mnie wyrzutkiem ,na mojej opini ,na tym ze jestem nieudacznikiem (przez co zastanawiam się nad swoja przyszłością) nwm miałem już takie akcje że zaczynałem w coś wierzyć np że dziewczyna która mi się podoba jest z kimś tam innym w sumie nie wykluczył bym tego,że przez dziurkę w łazience mnie obserwują nie chce iśc do psychiatryka nie lubie tego miejsca boje się go trzymam to wszystko w rydzach trzymałem 1.5 roku potem się zaczełem żalić bo nie mogłem już tego wytrzymać po roku czasu znowu nic nie mówię i tyle robie coś,wyprowadzam jakieś ciosy ,wiem że bd zawsze sam ale bardziej przejmuje się przyszłą pracą.

Gość nie pocieszę cię
schizofrenia, tyle w temacie

Gość gość
zadna schizofrenia. ja cpam od dwoch lat, jak mam przerwy i nie biore np. 5 dni to zaczynaja mi takie wizje do glowy wchodzic ze totalnie wariuje. najgorsze jest przeswiadczenie ze ktos łazi mi po domu. czasem ide do toalety i potem przez 3 godziny boje sie z niej wyjsc bo czuje ze ktos stoi za drzwiami slysze jego oddech. to jest koszmar :(

Gość gość
ja po przepaleniu marihuaną miałem myśli z kosmosu, koszmary, coś w stylu snu na jawie, wszystko inaczej interpretowałem, odrealnienie itd. itd. jednym słowem MASAKRA

Gość gość
byles na jakiejs terapii czy sam przestales cpac?

Gość gość
nie wiem czy te psychozy kiedys miną same z siebie. ja sie bardzo boje ze juz zawsze bede ześwirowana :(

Gość gość
Za robotę się Kurwa weź

robie pracuje czasem/ucze się dlatego nie mam stałej pracy zresztą mam z tym problem ale pracuje nad tym uczę się troche tu pójdę na siłownie staram się

Gość gość
podziwiam cie ze sam przestales cpac. ja wytrzymuje gora tydzien :O