Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajłantju

co pięć minut

Polecane posty

Gość ajłantju

Wspaniała pora roku budząca do działania nie tylko koty z sąsiedztwa. Czuję ją w wraz z każdym wdechem wiosennego powietrza, zaciągam się jak pierwszym papierosem kiedyś, dotykam delikatnej skóry własnych ud dawkując sobie przyjemność jak w systemie ratalnym. Chociaż myślę, że przyjemnie byłoby zanurzyć się w sobie spłacając zobowiązanie wobec własnego pożądania, żądzy zaspokojenia i chwili uniesienia jednorazowo ale nie, dziś będzie inaczej, pieszczę się co pięć minut i po chwili przestaję. Wyczekiwanie jest podniecające.

Gość ajłantju
Na to aż znów na chwilę pozwolę samej sobie na pieszczoty.

Gość ajłantju
18 23 28 itd

Gość gość
Mężczyźni :O

Gość ajłantju
Nie jeszcze, nie zagłębiam się tam póki co. Płacę odsetki-najpierw uda, brzuch i sutki

Gość gość
Gospoś Ty mnie tu nie mów co mam robić czy też nie robić :p

ach rozumiem już to westchnienie wcześniej, facet ma raczej w jednym miejscu strefę... no i zinterpretowałem to zanurzenie jako pieszczenie ;)

Gość gość
Seks - Wasz główny napęd :p Obżarłam się orzeszkami, wynudziłam za wszystkie czasy i idę spać. Dobrej nocy, z chusteczką u boku :p

Gość gość
Wodzę dłonią po szyi, zanurzam paznokcie we włosach po chwili mocno wbijam, a usta same aż proszą się by je przygryźć

Gość ajłantju
Głowę odchylam do tyłu, a włosy kaskadą opadają na kanapę. Teraz minuta dla pełnych piersi, czy minuta im wystarczy? Chyba nie.

Gość ajłantju
A będziecie nade mną płakać? ;)

Gość gość
Piesc delikatnie uda

Gość ajłantju
Te uczucie mrowienia gdy ciągnę za mocno za sterczące sutki jest obłędne. Sama nie wiem czy przestać czy dalej je maltretować. Dziś minuta tylko i aż, nie ma wymówki.

Gość gość
Piesc sutki a druga dłoń przenies na cipke i zwilz paluszek

Gość ajłantju
Klęcząc gładzę jędrne pośladki, wsuwam środkowy palec do ust po czym dłoń wraca znów do pośladków. Zastąpia się pomiędzy nimi a środkowy palec pozostawia mokry ślad pomiędzy nimi jakby znacząc drogę dla kogoś. Czuję delikatny chłód choć wolałabym poczuć czyjś oddech.

Gość gość
Paluszek Lajkonika :classic_cool:

Gość gość
Rozchylam twoije pośladki i delikatnie zaczynam lizać twoja dupcie czuje jak soki splywaja z cipki

Gość ajłantju
Chyba już spłacę co mam do spłacenia. Chęć osiągnięcia stanu ekstazy zwycięża na tyle by się już nie powstrzymywać. Czuję wilgoć pomiędzy udami, wkładając dwa palce i zaginając je w haczyk ciągnąc się ku górze wystarczy by być już prawie tam dokąd zmierzam od jakichś 30 min. Starczy by druga ręka...