Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka099

Szwagierka, która robi mi zdjęcia bez przerwy i łapie za ciążowy brzuszek

Polecane posty

Gość lolka099

Jestem w ciąży, a moja szwagierka ciągle mnie "męczy". Cały czas by chciała łapać mnie za brzuch, a jak idę blisko niej lub sięgam szklankę z szafy to ona w tym momencie mnie łapie... Albo lata z aparatem i robi mi zdjęcia brzucha. Ostatnio jej wzięłam aparat i usunęłam te fotki, bo ja przy śniadaniu, bez biustonosza, nieogarnięta a ona mi zdjęcia robi. Nie wiem nie umiem jej jakoś uwagi zwrócić,bo mieszkam u teściów i nie chcę się kłócić. Ale takie zachowanie mnie zniechęca nawet do tego,aby zejść na dół do kuchni i iść się najeść (bo nie mamy swojej). Ciągle słyszę : " Jak tam mała Natalka?" albo "Kiedy ją wreście urodzisz?" czy "Urodź wreście tą małą". Nawet moja siostra 13-letnia nie zachowuje się tak dziecinnie jak 23-letnia szwagierka. Co sądzicie o tym?

Gość gość
Uwazaj bo ukradnie ci dziecko

Gość gość
Jak o grubym jak bęben brzuszysku można mówić brzuszek???

Gość gość
Weź aparat i zacznij jej cykać zdjęcia, różne jak siedzi jak stoi jak lezy, jak idzie, łap ją za brzuch i pytaj kiedy wreszcie zajdziesz w ciążę?, No zajdziesz w tę ciąże? I łap ja tak ciagle za ten brzuch i rób zdjęcia jej min :)

Gość gość
haha wlasnie. odplac jej tym samym to szybko zobaczy ze to nie jest mile

Gość gość
To twoja wina. Musisz nauczyc sie byc asertywna. NIE to znaczy NIE. Ja tam swojej bratowej prosto z mostu mowie co mysle. jestesmy rodzina i nie ma sie czego wstydzic. A ty zamiast wypalic zeby sie ogarnela z tym aparatem to sie bawisz w ciche usuwanie zdjec itp itd.