Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie wkurza

Polecane posty

Gość gość

Przyjechał do mnie, chciałam gdzieś wyjść bo ładna pogoda, a on ,że nie bo jest za gorąco. To powiedziałam ,że idę sama i on niech odpocznie w tym czasie i poszłam, a on strzelił focha, że nie jestem zbyt normalna. Przyszłam do domu, a on gada z kolegą przez telefon pół godziny, nie widzieliśmy się 2 tygodnie i on jeszcze mówi ,że chyba pojdzie do tego kolegi wieczorem ( ja z nim nie pojde bo za tym kolega nie przepadam). W ogóle nie wiem po co on do mnie przyjeżdzał skoro przez ten czas ma zamiar wiecznie gadac przez tel, wkurzajace to troche. Teraz mu piszę na złosc na komputerze bo wiem ,że go to denerwuje ,a on gada przez ten telefon ciagle wiec robie to troche w ramach odwetu. Z tym kolega moze pogadać codziennie, a akurat jak przyjeżdza do mnie to zaczyna...I pewnie dzisiaj tradycyjnie nigdzie nie wyjdziemy. W ogóle jak jest ciepło to ciezko go gdzies wyciagnac bo on wtedy by najchetniej siedział w domu. Czasami sie zastanawiam czy my w ogóle do siebie pasujemy

Gość gość
On przyjeżdża ty wychodzisz. Ty wracasz on wisi na telefonie, on strzela focha, ty masz pretensje. Robicie sobie nazłość i to jest miłość. Pasujecie do siebie jak ulał.