Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Satynowe kiecki

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos jeszcze takie na wesele zaklada? Oczywiscie jako gosc.. rozmawialam z koleżanką na temat dzisiejszych sukienek na wesela i ona uwaza ze teraz dziewczyny ubieraja takie niedzielne sukienki a nie "eleganckie" a ja uwazam ze teraz dziewczyny ubieraja sie fajniej.. kolorowe sukienki, z roznych materialow..wlosy rozpuszczone; luzne fale loki, konskie ogony.. kolezanka byla ostatnio na weselu zalozyla obcisla satynowa sukienke koloru morskiego ktora bardzo eksponowala jej duzy brzuch i jeszcze bardziej pogrubiala, wlosy miala takie typowe upiete loki.. i jak ogladalam zdjecia to juz lepiej ubrane byly starsze kobiety.

Gość gość
Ja byłam ostatnio w satynowej, w rozkloszowanej i odcinanej pod biustem, bo lubię jak kiecka razem ze mną wiruje w tańcu no i żadnego brzuszka w takiej nie widać. Teraz jakbym się wybierała to bym założyła coś z jakiegoś grubego materiału, tak dla odmiany.

Trochę mi żal, że na wesela się już nie ubiera długich sukienek, ale za świecąca satyną i lokami przypiekanymi żelazkiem nie tęsknię.

Gość gość
Loki przypiekane żelazkiem hahaha :D One jeszcze nie odeszły ;)

Gość gość
Jak wygladaja loki przypiekane zelazkiem? Hehe.. mysle ze wszystko zalezy od fasonu sukienki.. ale takie satynowe atlasowe sa teraz troche kiczowate szczegolnie jak mają cekiny i zalizy je ktoś przy tuszy

Jak to jak? Są perfekcyjnie ukręcone i sztywne od lakieru - relikt poprzedniej epoki. Drapiesz się po głowie a cała fryzura się rusza :D

Gość zztop51
a ja tam zdecydowanie lubię satynowe suknie/sukienki/bluzki/spodnie. Fajne są!

Gość gość
niektóre są ładne