Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety traktują nas

Polecane posty

Gość gość

Jak byśmy byli nie wiadomo kim dlaczego jesteście takie bo co ? Bo lubimy seks nie interesuje was to że my też mamy uczucia a nie ciąle tylko facet by tylko ****ał mój facet nic nie robi z tym nie robieniem to chyba nalerzy się nam odpoczynek i wypicie piwa jesteśmy bez bronni nie potrafimy ugotować większość zwłaszcza a wy potraficie my faceci codziennie wam kwiaty dajemy i miłość nie piszcie że jestem taki sam jak wszyscy ja nie jestem każdy potrafie kohać lubie seks i loda i nic na to nieporadze ale my was nie zdradzamy szanujemy i dbamy o chigiene

Gość gość
to super! /tak trzymaj i kochaj ta swoją lalę !nie rozumiem w jakim celu temat skoro tak dbasz :D? dobranoc

Gość gość
dbajcie tez o kulture slowa wygumkuje te chigiene bo na koncu jak ta krowa stoi z byka :classic_cool:

Gość gość
kolejna męska ci'pa, któremu żadna nie chce dać

Gość gość
skad wiesz, ze nie chce zadna mu dac? chlopak ma potencjal ja bym mu chyba dala :classic_cool:

Gość gość
Ja teź lubie ****ać i teraz stoi mój wiktor masuje go

Gość gość
Mam dużego dość 26cm i jest gruby

Gość gość
Pała stoi jak świeca może by się zajeła jakaś rączka kobieca dam trochę mleczka i pałka będzie mięka jak owieczka wypije koli łyk i w******* wszystkie w myk a jak już skończe będzie szusta to wtedy wleje ci w usta