Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na przekór wszystkiemu i wszystkim staram się być szczęśliwa

Polecane posty

Gość gość

Nie mam faceta, mało zarabiam, mam mało znajomych i wiele z moich marzeń pewnie nigdy się nie spełni, a mimo to ostatnio postanowiłam się być na przekór temu wszystkiemu szczęśliwa. Mam już dość wylewania łez przez idiotów, którzy nie zrobili nic, by mnie lepiej poznać i dlatego też wzięłam się za swoje życie.

Gość gość
i mam 30 lat

Gość gość
Nieprawda ; p 26 ;)

Gość gość
jakbym o sobie czytala! Pozytywne myślenie to jest to ! Bo zycie ma sie tylko jedno, warto cieszyc sie kazdym dniem nawet jesli nam sie nie ukada w zyciu. wazne jest zdrowie i samorealizacja ! Pozdro!

Gość gość
a mnie coraz mniej rzeczy cieszy, chyba sie starzeję i gorzknieję

Gość gość
Dokładnie! Przez 26 lat przejmowałam się strasznie ludźmi, przeżywałam każdą swoją porażkę i wydawało mi się, że jestem kompletnie do niczego, ale niedawno doszłam do wniosku, że nie mogę już tak żyć. Dlatego postanowiłam wszystko zmienić, mimo że nie mam za wielu powodów do radości.

Gość gość
ojej jakie to proste powiedzieć sobie "od dziś będę szczęśliwa" Kiedyś nawet tak sobie postanowiłam. Trwało to postanowienie tyle ile trwało przejście tej myśli przez zwoje mózgowe. A potem wróciła ta sama rzeczywistość co zawsze

Gość gość
ja tam nie na przekór,ale tak normalnie,jestem osobą szczęśliwą,dach nad głową mam,z czego żyć też,na jakieś drobne radości mnie stać,zdrowie jako tako,byle nie gorzej,do życia niewiele mi potrzeba,kocham,choć nie wiem czy z wzajemnością ..cieszą mnie małe rzeczy,a kontakt z przyrodą ładuje moje akumulatory...;)

Gość gość
gość wczoraj a mnie coraz mniej rzeczy cieszy, chyba sie starzeję i gorzknieję Zmień sposób myślenia. Starość jest równie piękna jak młodość. W ogóle samo życie jest piękne, popatrz ile wokół kolorowych ludzi ile ciekawych odgłosów i barw. Wystarczy się wtopić w otoczenie a wszystkie problemy znikają same. I prosić Najwyższego by dalej ten świat nas zachwycał i cieszył.