Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję, że uprawiałam seks za pieniądze.

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wyżalić. Jestem dziewczyną z tzw. dobrego domu. Mam rodziców, którzy zrobiliby dla mnie wszystko, warunki życiowe zawsze mieliśmy bardzo dobre, chodziłam do prywatnej (katolickiej!) szkoły, zwiedzałam z rodzicami cały świat i miałam wszystko czego zapragnęłam. Teraz, wyjechałam na studia za granicę i nie wiem czemu ale zdecydowałam się na seks za kasę. To było jednorazowe ale i tak czuję do siebie obrzydzenie. Nie mogę sobie proadzić ze świadomością, że sprzedałam coś co nie jest na sprzedaż. To jest niestety prawda, nie powiem o tym nikomu, chcę sobie ulzyć i dlatego pisze na tym dennym forum.

Gość gość
Módl się, żałuj, idź do Spowiedzi św., wybacz sobie i przestań się zadręczyć a kwotę, którą wtedy dostałaś daj na jakiś cel charytatywny.

Gość gość
Eh, nazywaj mnie jak chcesz. Wiem, że można dopuścić się gorszej rzeczy niż ja ale i tak mnie to nie pociesza. Mam tę palącą świadomość, że sama zgodziłam się na to, żeby ten raz stać się towarem i sprzedać coś co nie jest na sprzedaż. Mimo, że niczego mi nie brakuje to skusiłam się na tę kwotę. Wydawało mi się, że warto za te kilka godzin. NIE BYŁO.

Gość gość
ta kwota już teraz niewiele znaczy bo się hrywna zdewaluowała. byłam z bojownikiem ukraińskich za hrywny

Gość gość
22;52 - oczywiście jakiś podszyw. Nie wiem, jak mogłam upaść tak nisko i wystawić się na sprzedaż. Nie wiem co przeze mnie przemawiało, że skusiły mnie te pieniądze. Wydawało mi się, że są łatwe ale nie były:(

Gość gość
wyglądał jak Arab , po wszystkim się dowiedziałam , że to Ukrainiec. i do kantoru pobiegłam szczęśliwa a oni mi wyliczyli 23 zł 60 gr

Gość gość
i znów podszyw!22.54-nie podszywaj się k***sie złamany. zwabię cię i ci odgryzę k***sa. c***u. w*********j!

Gość gość
to chociaż powiedz ile wzięłaś :-P

Gość gość
22;56 - znowu ktoś się podszywa, zaraz założę sobie konto żeby móc normalnie prozmawiać. P.S. Ja nie przeklinam za często, znam wystarczającą liczbę słów żeby wyrazić to co chcę.

Gość gość
na drugie spotkanie umówiliśmy się na koprofilię bo na tym nie mógł nic z siebie wycisnąć

Gość gość
To był Arab nie żaden Ukrainiec . Ładował mnie w anusa i kazał udawać kozę . Miałam sztuczne rogi i krzyczałam "meeeee meeeee"

Okej, załozyłam sobie konto. Zostało mi zapłacone bardzo dużo, za tę noc dostała 4 tysiące euro. Wierzcie lub nie ale właśnie tyle mi zaproponowano i mimo, że niczego mi nie brakuje te pieniądze mnie skusiły.

Mieszkam, tak jak mówiłam za granicą, przyjechałam tutaj w celach edukacyjnych a skończyłam w ten sposób;/ Boję się konsekwencji, tego, że to się kiedyś wyda a poza tym źle mi z tą świadomością. Nie wiem dlaczego, ale skusiły mnie te pieniądze. 4 tysiące euro wydały mi się świetną ofertą za kilka godzin "zabawy" ale tak nie jest. To największy błąd jaki mogłam popełnić:(

Nie martw sie :) Polki za granicą to szmaty a Ty przynajmniej zarobiłaś. Nie dałaś Ahmedowi za darmo :D A co do tego ,że się to wyda to chyba oczywiste :D Najlepsze miny bedą mieli twoi rodzice :classic_cool:

Gość gość
właściwie to już się wydało, po IP można bez problemu ustalić twoją tożsamość prostytutko :classic_cool:

Mam nadzieję, że mimo wszystko się to nie wyda. Nie powinno ale jednak kłamstwo ma krótkie nogi:( Naprawdę źle mi z tą świadomością, nie wiem co mnie skusiło, chyba chciwość. Serio, jak usłyszałam tę kwotę która była dla mnie bardzo duża w stosunku do wysiłku to jakoś nie myślałam o konsekwencjach. Rzeczywiście moim klientem był obcokrajowiec (rosjanin), który należy do osoób które dostają wszystko co chcą a jedną z tych rzeczy była noc ze mną.

Gość gość
czego niby żałujesz? wolałabyś żeby jakiś cwaniak wmówił ci związek i bzykał za darmo i zdradzał? :o tacy są faceci, ciesz się że trafiłaś na kogoś kto ci uczciwie dał coś w zamian!

Gość Batman1
Nic sie nie martw,nie wyda jesli ty zachowasz to w tajemnicy.Kazdy ma swoja cene i ty to juz wiesz.Kazdy z nas mowi ze nie zrobi tego za zadne skarby ale kiedy nadaza sie okazja to nastepuje szok,jak niska jest ta cena.Zapomnij o tym,mialas bynajmniej jakies doswiadczenie ktore cie wychowa. Pozdro To pisal facet.

Gość gość
haha bo te co dają za darmo (czyli za kłamstwa) nie są szmatami i k*****i? co za żelazna logika biedaków których żadna nie chce :D

Gość gość
Gloryfikacja szmat ? Licytujecie się czy ku/rwa to ta która da za darmo czy ta co da za 4000 ojro czy ta która da sobie nasrać do ryja za 25 000 $ ? Kazda z nich to szmata .

Gość Batman 1
Nie podszywac sie ped...ly Kazdy z was ma zona lub dziewczyne ktora pewnie ma cos takiego na koncie albo nawet wy!!! ale nie zdajecie sobie sprawy hahaha

Gość gość
Miedzy innymi dlatego wlasnie dziewice maja wyzszosc i ceni sie ****ardziej niz rozje/bumby

Gość gość
Rety, jak niektórzy łatwo oceniają innych, a Jezus mówi: "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem".

Gość gość
przyznaje facetom racje chociaż jestem kobietą :D że kobiety to materialistki nie wszystkie ale większość i każdą można zaciągnac do łóżka wcześniej czy pózniej a najszybciej za kase :D

Gość gość
nic zlego nie zrobilas, a za taka kase naprawde warto nie rob sobie niepotrzebnych wyrzutow pozatym facet jak naprawde kocha to i tak by to wybaczyl a nawet sa tacy co nie widzieliby w tym cio zrobilas problemu

Gość gość
Qrwa kocha sie za cos idiotko jezel mezczyzna tej jej prostytucji nie zaakceptuje to jej nie kocha jak zaakceptuje to kocha. Ale nikt normalny nie akceptuje puszczalstwa :)