Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazjuję o innym

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 4 lat Mężatką. Układa nam się w miarę wzloty i upadki jak u większości. Ale mi coś odbiło. Kilka nocy z rzędu śnił mi się mój dentysta. Na wizytach nie czułam do niego kompletnie nic, bardzo sympatyczny i tylko tyle. A po snach snach od tygodnia nie mogę patrzeć na Męża tylko non stop myślę o tamtym. Szukam tylko okazji by być sama albo udawać , że idę spać by pofantazjować o nim. Na wizytę czekam jak na zbawienie, chociaż wiem, że nic się nie wydarzy bo On też kogoś ma i nigdy nie było między nami chemii oprócz zwykłych uprzejmości. Ehhh głupia ja. 30 na karku a zachowuję się jak durna nastolatka. W sumie nie wiem po co to piszę. Może by wyrzucić to z siebie bo rady na ten mój durny problem znaleźć nie mogę :-/

Gość gość
to fajne takie fantazje. a jak sie kochasz męzem to tez sobie wyobrazasz ze to ten dentysta cie bzyka? :)

Gość gość
Niestety tak

Gość gość
przeciez to nic zlego po paru latach z jednym facetem to i tak bardzo niewinna odskocznia :)

Gość gość
01:04 Miło mi to przeczytać bo czuję się podle w stosunku do Męża

Gość gość
ja tam nieraz so bie pofantazjuje o innym i nie mam wyrzutow sumienia. to tylko takie male urozmaicenie ;)

Gość gość
Czyli to powszechny problem znudzonych Mężatek

Nie wiem czy powszechny,ale dlaczego tylko ja mam podgrzewac atmosferę? Niech się facet tez postara. Pożądanie nie jest wieczne,a jak facet tego nie bierze pod uwagę to potem mu się baba rozglądać na boki :(

Gość gość
gość 1:15 - :-) Massacra- i jak Sobie z tym Radzisz?

Gość gość
Dziewczyny jak ja dobrze Was rozumiem. Przechodzę przez to samo już kilka miesięcy