Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczkaa1995

Przespałam się z kimś, z kim nie powinnam

Polecane posty

Gość oleczkaa1995

Jestem młodą brunetką, a wiadomo, takim w głowie jeszcze się nie poukładało. Wczoraj wieczorem spotkałam, nazwijmy go "Czarnym Panem") Czarnego Pana w centrum handlowym. Zamieniliśmy wcześniej kilka słów, ale nigdy nie rozmawialiśmy. Zdziwiłam się kiedy do mnie podszedł i tak jakoś wyszło, że wylądowaliśmy razem w Almie. Pomogłam mu wybrać wino, a on zaprosił mnie do siebie na degustację. Wiadomo, przyszło co do czego, zdjął spodnie i okazało się, że choruje na kłykciny. Wino uderzyło mi do głowy i mimo szoku przespaliśmy się. Dzisiaj od rana, kiedy tylko się obudziłam, nie mogę wymazać tego z pamięci. Najgorzej, że wspomniany Czarny Pan jest związany z moją uczelnią i nie wiem jak się zachować. Mam wrażenie, że to jakiś dziwny sen. Jestem przecież mądrą dziewczyną, chcę umrzeć teraz przez to :CCC

Gość gość
Chcącemu nie dzieje się krzywda. Jeśli umrzesz to z własnej winy doskonale wiedziałaś w co się wplątałaś.

Gość oleczkaa1995
Boję się, że sama dostanę tych kłykcin. Człowiek po alkoholu nie myśli. Czuję się jak wrak człowieka :/

Gość gość
no jak bylo bez gumy to na bank dostaniesz tego syfu

Gość zamarznieta na szpik
A co to te klykciny?

Ojej juz poczytalam o tym w necie. Wspolczuje ci jak się zarazisz... Objawy widoczne od 3 tygodni do 8 miesięcy.... Masakra a jak w prezerwatywie to 75 % ze się nie zarazilas.... Leczenie trwa do kilkunastu tygodni i sa nawroty choroby ..... Biedna dziewczyno cos ty narobila. Tak po jednym winie sie zalatwilas?

Gość oleczkaa1995
Kobieta ma swoje potrzeby, szkoda, że przypłacę to zdrowiem. Jestem głupia i tyle. Kto by pomyślał, że taki przystojny nawet facet kryje w spodniach taką tajemnicę :/ Wstydzę się iść do lekarza. W ogóle gumy nie było, bo biorę tabletki ://///

Ojojoj biedna. Idz do lekarza. Sa jakies kremy na to.... Ale powiedz czy jedno wino we dwójkę wypiliscie? A te kalafiory cie nie przerazily? I on tak ooooo swobodnie na waleta sobie stal i pokazywał?

Tzn chodzilo mi o to czy sie nie wstydził tej choroby....?

Gość oleczkaa1995
Miał takie krostki jakby jak się rozbierał, pytałam się co to, a on, że drobna infekcja. Pomyślałam, że jak drobna, to nic się nie stanie. Mówił właśnie, że te kłykciny to od stresu wyskakują, za ciasnej bielizny. Ja po lampce wina uwierzyłabym nawet, że on kandyduje na prezydenta Urugwaju, taka już jestem :c Facet jest w sumie bezczelny, że mi to zrobił, szkoda, że takie coś nie podpada pod żaden paragraf. Dobrze, że go nie wzięłam do buzi, chociaż chciał, bo nie mogłabym się pokazać już w ogóle ludziom

Gość Simon Mol zerka zza grobu
Biała kobieta lubi kłykciny i HIV :classic_cool:

Kurde.... Ale c*h*uj z niego ... Jestem w szoku. To tak jak by miał hiv i by zarażał specjalnie :/

Gość gość
zaje/bisty nick hahah :D simon

A dlugo tam bylas u niego? Później normalnie się pozegnalas i poszlas?

Gość oleczkaa1995
Później wylizałam mu anusa . Hemoroidów nie stwierdziłam .

Gość oleczkaa1995
No po wszystkim zadzwonił po taksówkę dla mnie. Jeszcze tam gadaliśmy, on mi mówił, że nie szuka nikogo. Nie dosyć, że mnie przeleciał na raz, to jeszcze jakiś syf złapałam. Dno ze mnie. Myślicie, że lekarz mi się zaśmieje w twarz?

Gość gość
nie masz po co isc do lekarza to nieuleczalne

Gość gość
Poradź się babci .

Gość gość
Heh przypomniała mi się dość głośna historia we wiadomościach. Jakiś murzyn przyjechał do Polski i pozarażał ileś tam kobiet hivem wiedząc dobrze że jest chory.

Gość gość
no to byl wlasnie simon mol ;)

Gość Simon Mol zerka zza grobu
Exactly my ladies :classic_cool:

Gość gość
Jak faktycznie przespałaś z chorym, to idź do lekarza i powiedz, że uprawiałaś seks bez zabezpieczeń z chorym na HPV i że chcesz się leczyć zapobiegawczo i zrobić badania. Każdą chorobę lepiej wyleczyć zanim się rozprzestrzeni. Sprawę zgłoś na policję, bo jeżeli się świadomie zaraża drugą osobę, to idzie się siedzieć za to.