Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba_jestem_przekleta

Wszyscy mnie podrywają

Polecane posty

- portierzy - asystenci na zajęciach - koledzy z uczelni - ksiądz - koledzy mojego taty - obcy mężczyźni z pociągów, autobusów, tramwajów - sprzedawcy w sklepach Co ja mam zrobić? Tak się nie da żyć. Nie wiem co we mnie jest takiego, że płeć przeciwna nie jest w stanie oderwać wzroku od mojego ciała. Może wydawać się, że to marna prowokacja albo poprzewracało mi się w głowie, ale naprawdę to jest nie do wytrzymania. Jestem przeklęta. Powinnam się zaniedbać czy co?!

Gość gość
To taka atrakcyjna jesteś ?

Wymiary mam całkiem dobre, włosy długie i błyszczące. Natura mnie taką stworzyła. Szkoda tylko, że zamiast się cieszyć, czuję się rozbierana wzrokiem na ulicach.

Gość gość
Jedyna skuteczna rada: agresywny i zazdrosny facet obok. I masz spokój :)

Gość gość
Ja lubię atrakcyjne kobiety. Z natury jestem zaborczym i ostrym zazdrośnikiem. Tego, kto by spojrzał na moją kobietę, zamordowałbym ;) Ale dobrze, że nie mam kobiety, bo to by mnie zniszczyło.

Gość gość
Pomogę Ci rozwikłać zagadkę, jeśli chcesz mam sporo znajomych z wymienionych przez Ciebie grup i rozumiem ich tok myślenia

Mrrrr lubię takich zdecydowanych facetów. Może gdyby taki do mnie podszedł to bym inaczej reagowała na te wszystkie zaczepki. Niestety teraz to sami tacy zniewieściali. Marzę o takim, co mnie rzuci na łóżko i pokaże gdzie moje miejsce. Ech.

Gość Bezinteresownie bez oczekiwań
Szczerze mówiąc to mam w d... podrywanie, ponieważ jestem świeżo po długim związku i kobiety jako takie mnie na długo nie będą interesować ale jeśli autorka ma problem a ja wiem na czym on polega, to ew. mogę pomóc, to wszystko

Gość gość
Zaborczych i zazdrosnych o swoją kobietę facetów lubisz ? :P

Lubię. Kobiety muszą być sponiewierane i wiedzieć kto rządzi w związku. Ale w sumie nie o to chodzi, znacie jakieś sposoby żeby od razu spławić takich adoratorów niechcianych?

Gość gość
Bądź oschła i zimna ;) Marzysz o Panu, który pokaże gdzie miejsce suki w łóżku. Zepnie kajdankami, albo nawet lekko wychłosta swoją niewolnicę. Wydaje mi się, że faceci zazwyczaj są zazdrośni o swoje atrakcyjne partnerki. Ja bym zamordował fagasa, który by przystawiał się do mojej panny.

Gość gość
Też kiedyś miałam takie problemy jak autorka. Ale po paru latach się zestarzałam i zbrzydłam :) Szybko zleciało :)

Oj dokładnie, dużo bym dała żeby inaczej wyglądać. Po prostu normalnie, a nie tak zjawiskowo, i to bez żadnych starań. Następnym razem po prostu powiem takiemu facetowi, że może spadać na drzewo. Tylko ten ich rozbierający mnie wzrok strasznie peszy :/

Gość gość
a ile masz wzrostu?

Gość gość
weź przestań wypisywać te bzdury!!! Chcesz żeby cię chwalili na forum taka jesteś piękna to wstaw zdjęcie.

Gość gość
Ile masz lat autorko ?

Gość Kleopatra88
Z całym szacunkiem, jeśli byłabyś piękną kobietą z klasą to mężczyźni baliby się tak nachalnie podrywać. Takie kobiety peszą, rodzą wyzwanie, na pewno nikt nie będzie się obleśnie ślinić. Przypuszczam, że jesteś niewysoką blondynką (tlenioną), dość tandetnie ubraną, mającą seksowna figurę, wysyłającą tym stereotypowym wyglądem sygnał "będzie łatwo, zabawmy się". Ja jestem atrakcyjna, mam piękne długie włosy, na prawdę ładną twarz, kobiecą figurę ( nie jestem gruba, chuda też nie). Ubieram się klasycznie. Mężczyźni owszem, są, czuję bi widzę ich zainteresowanie, jednak są to ukradkowe, powtarzające się spojrzenia. Tak jak podrywanie super faceta, aż zawstydza wyglądem, zapominamy języka w buzi. Do brzydkiego zagadamy bez problemu.

Gość gość
Kleopatra88-zgadzam się z tobą w 100%

Gość gość
Zakładaj burke i problem się rozwiąże sam, udokumentowane.

Gość gość
No kleopatra dobrze pisze

Może trafiasz na niezdecydowanych facetów albo wydaje Ci się, że na Ciebie zerkają (to nie jest zdrowe, jakaś mania wielkości albo w drugą stronę, paranoja!!!!). I owszem, mam seksowną figurę, ale jestem brunetką i ubieram się tak, aby podkreślić moje niezaprzeczalne atuty. Szkoda tylko, że robiąc to dla siebie, przyciągam uwagę napalonych, spoconych robotników lub innych tego typu "macho". W tym właśnie tkwi mój problem. Dzisiaj z resztą znowu miałam mały epizod z natrętnym długowłosym mężczyzną. Ech...

Gość dość ładna ale nie w typie
Nie zazdroszczę wam aż takiego powodzenia, ale chciałabym doświadczyć chociaż powiedzmy 10% tego co wy... Ja mam wręcz odwrotny problem, a buzię ponoć mam naprawdę ładną, bardzo długie blond włosy. No ale do tego też jestem krępa, mam dużą pupę, niewielki biust... Ech...

Gość gośćLil
ja też mam ten problem. Nie jestem modelką, mam brzuszek. Staram się po prostu dobrze wyglądać, dużo się uśmiechać i być miłą. Faceci uważają mnie za fajną babkę. Zazwyczaj potańczyli , pośmiali się i koniec. Taki niewinny flirt.(chociaż dla mnie niewygodny) Kuzynka mojego lubego ma partnera- nie jakiś podrywacz, taki zwykły skromny facet. Często spotykamy się na imprezach rodzinnych. Kilka razy na osobności powiedział mi , że jestem cudowna , że kręci go w żołądku na moj widok. Chce zwracać na siebie moją uwagę. Na dwóch ostatnich imprezach rodzinnych chwali mój wygląd- nawet przy swojej partnerce. Widzę , że jej się robiło przykro dlatego starałam się żartem dać mu do zrozumienia że nie wypada. Widzę w jego oczach taką ...iskrę jak na mnie patrzy. Gdziekolwiek nie pójdę on za mną . Takie małe gesty , dotyk. Ale wczoraj spaliłam się ze wstydu przed jego kobietą (naprawdę ją lubie i nie chce żeby nasze relację się zmieniły). Z gadki jego kobiety wyszło , że faceci którzy wiążą się z dzieciatymi to frajerzy, a on powiedział że gdybym ja była samotną matką to by z chęcią ze mną był. I tak oczy mu się zabłyszczały, źrenice powiększyły. Tak jakby się zakochał. Wszyscy to widzieli.Później zaczeli zwracać już uwagę na niego. Jego kobieta na koniec nie wytrzymała i powiedziała "widzę jak na nią patrzysz? masz takie k***iki w oczach" a on nie zaprzeczył. Uśmiechal się i chyba się nie przejął , zostawił ją sama w domu i odprowadził mnie do samochodu. "pięknie pachniesz, do zobaczenia jak najszybciej...ah te motylki" jezu co za wstyd przed całą rodziną. Nie wiem czy to , to ...ale ze spotkania na spotkanie on coraz bardziej jest we mnie wpatrzony. I mówi takie rzeczy, te gesty... wczoraj pierwszy raz zaczeło mi się to trochę podobać . Te jego źrenice , jak się na mnie patrzy tak się powiększają ...