Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tych którzy skończyli 30. lat i mieszkają NA WYNAJMIE albo U MAMY?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam mieszkanie zapisane na mnie. Tylko. z rodzicami mieszkam. To co, mam wynajmować, tylko, żeby samemu mieszkać i nie z rodzicami ?

Gość gość
gosc 14.31 Ona nie musi znać niemieckiego, ona zarabia na ratę swojego mieszkania. Ty nabijasz kasę właścicielowi i musisz uciułać by mieć czym mu zapłacić gdy już będziesz chodzić o lasce. Widzisz różnice? xxxx :-O nie musi znac niemieckiego mieszkajac w Niemczech ? :-O :-O :-O to gdzie ja do pracy przyjma ? W burdelu ?

Gość gość
Wiecie co brak słów idź proszę jutro do postbanku i zapytaj sie o kredyt który ci napisałam. Nie zapomnij potem cofnąć słów które napisałaś.. Masz jakieś problemy ze sobą ze tak plujesz jadem. Wiem co pisze bo dostaliśmy kredyt z oferty która ci napisałam i powtarzam kupiliśmy mieszkanie do remontu i nie mieliśmy aż 50 tys euro oszczędzone ;)

Gość gość
A z tym burdelem to sobie uważaj lepiej tępa dzido ;/ kto pracuje ten ma, żaden post który tu napisałam nie jest kłamstwem proszę sobie to sprawdzić w banku a potem ubliżać!! Żałosna stara baba :/

Gość gość
a moze podać ci numer telefonu do doradcy finansowego z postbanku który nam owy kredyt pomagał załatwiać? Tylko radzę nie wyzywać gościa od debili bo złe sie to dla ciebie skończy ;)

Gość gość
A niemiecki znam moze nie perfekt ale na tyle dobrze, ze bez problemu znalazłam prace i wszystko potrafię załatwić ;) nie muszę zreszta tutaj nic takiej tępej babie udowadniać., napisz prawdę a skopią cie jak psa :/ pomysl logicznie: jaki cel miałabym wymyślając sobie takie historie? Żałosne. Jestem dumna ze mając 26 lat mam cudowne dziecko i męża, ze kupiliśmy i wyremontowaliśmy nasze gniazdko na które cieżko pracowaliśmy uwaga!! Ja na magazynie i to po studiach ;) ale od czegoś trzeba było zacząć. Udowadniasz tylko jak Polak zachowuje sie do rodaka za granica, bo żal ci dupę ściska.. Pozdrawiam.. Ale środkowym palcem ;)

Gość gość
grozic to ty sobie mozesz. Swoim prosiakiem na wsi w Polsce. ja sie trzymam tego co mi napisalas. Podalas : BHW Bausparen Plus. masz napisane czarno na bialo. Warunki do kredytu : zaoszczedzenie minimum 50 000 euro. Po co sie debilko glupia ze mna klocisz ? To nie jest kredyt tylko kombinacja z oszczedzania i kredytu. Tyle, ze szanse na kredyt masz jak zaoszczedzisz ten kapital minimalny. wez idz wciskaj kit komu inemu w doope. a po za tym czym ty sie chwalisz kretynko? Dlugami ? Rudera do remontu ?

Gość gość
masz link do postbanku. tam jest wszystko opisane co i jak. I nie zapomnij, ze mieszkanie dopiero za 20 lat bedzie twoje :D jak splacisz dlugi :D albo zaoszczedzisz te 50 tys bedziesz miala wtedy 46 lat. Na razie nie masz nic. Tylko dlugi. Mieszkanie nalezy do ciebie. Jestescie zreszta pierwszymi Polakami , ktorzy w Niemczech kupili mieszkanie na kredyt na 20 lat :D jakis ewenement :D i pierwszymi Polakami, ktorzy przy Bausparvertrag nie musieli wlasnego kapitalu zaoszczedzic :D bardzo ciekawe :D 🖐️ a niemiecki twoj nawet nie starczy aby ten dokument u gory przetlumaczyc :D bo bys idotyzmow nie wypisywala :D

Gość gość
Ja sie niczym nie chwale tylko odpisałam w temacie co myśle i jak jest u mnie a ty wielki bulwers zaczęłaś mnie wyzywać. Skoro to jest niemożliwe to jakim cudem dali nam kredyt co? Po co miałabym ściemniać :/

Gość gość
No widzisz widocznie jesteśmy ewenementami, mieszkanie faktycznie dopiero będzie nasze jak je spłacimy to jasne ;) ale za te 20 lat w końcu będzie ;) tymczasem mogłam wyremontować wg swojego gustu położyć płytki jakie chce i nikogo nie musiałam pytać o zdanie ;) jestem tez dumna z tego ze będąc stosunkowo krótko w de czegoś sie dorabiamy ;) a odłożone mieliśmy 20 tys euro i to starczyło aby dostać kredyt ;) a ty sobie mieszkaj nie u siebie guzik mnie to obchodzi

Gość gość
jasne jasne przetlumacz mi dokument ktory ci wyslalam. tam jest wszystko napisane czarno na bialo. minimum 50 000 tysiecy. to WARUNEK. czekam :D jak na razie gowna sie dorobilas. ile ta rudera kosztuje w sumie jesli 20 000 mialas i jeszcze 20 lat bedziesz splacac ? :D komiedia doslownie. przetlumacz mi link bo tam sa warunki obowiazujace okreslone i nie ma wyjatkow. 50 tys ma byc i tyle.

Gość gość
Juz mówiłam ze rudera jesteś ty ;) kredyt mamy niski oprocentowanie to 2,35. Mieszkanie tez nie było drogie ale notariusz podatki kosztowały bardzo dużo i sie tego nazbierało ;) ten kredyt uwzględnia tez remont tzn koszt materiałów i robociznę wszystko musisz na koniec udowodnić paragony rachunki i przyjeżdża do ciebie osoba z banku zeby zobaczyć, czy te pieniądze rzeczywiście włożyłam w to mieszkanie. Nie mogłam za pieniądze z kredytu umeblować mieszkania także dobrze, ze mieliśmy oszczędzona kasę inaczej byśmy mieszkali w pustym mieszkaniu. Opisałam ci jak u nas wygladała sprawa z kredytem a czy wierzysz to juz jest twoja sprawa :)

Gość gość
prosilam ci o przetlumaczenie dokumentu :) jesli potrafisz go przetlumaczyc to zrozumiesz, ze to nie jest zaden kredyt :) ale widze zes tepa. zycze tobie powodzenia z rudera i kredytem / dlugami w Polsce :) bo tylko w Polsce sie takie cuda dzieja :D :D :D :D

Gość gość
Cieszę sie ze dyskusja juz zakończona ;) żegnam ps cieszę sie, ze takie toksyczne osoby mnie nie otaczają.. Współczuje natomiast twojemu otoczeniu STara Tępa Babo !! O ;) tyle w temacie ;)

Gość gość
a ja sie ciesze, ze takie przyglupy do Niemiec nie przyjezdzaja :D siedz se w tej Polsce :D ladnie zes wygooglowala Bausparvertrag . Kazdy umie :D ale przetlumaczyc jednego jedynego zdania to juz nie :D :D :D klamstwa maja krotkie nogi :D Bo nie wygooglowalas kredytu tylko umowe bankowa do oszczedzania na budowe domu. Nastepnym razem sie troche lepiej postaraj :D :D :D ciekawe co to za 3 pokojwa rudera w DE ktora nie dosc ze sie samemu remontuje, wplaca 20 tys to jeszcze 20 lat trza splacac kredyt...nooooo hahaaaa :D usmialam sie :D

Gość gość
Wiesz specjalnie w dokumentach szukałam dokładnej nazwy naszego kredytu ;) jak będziesz w pobliżu hannoveru to naprawdę zapraszam ;) chciałabym zobaczyć twoja minę serio :/ nara nie prowokuj mnie więcej bo naprawdę wkurzasz ludzi

Gość gość
to nastepnym razem radze wygoogluj pradziwy kredyt a nie Bauspravertrag ok kotku? bo Bausparvertrag to nie kredyt. Ile razy mam ci powtarzac???? To jest plisa oszczednosciowa, przez ktora sie obowiazujesz do zaoszczedzenia 50 tys aby dostac kredyt. juz mnie nie denerwuj przyglupie. bys miala chociaz za grosz inteligencji to bys mi te pare zdan przetlumaczyla. a traz daj mi spokoj debilu. Siedzi takie glupie gowno i sie wykloca, chociaz slepy widzi, ze zmysla. Masz wszystko na tym dkumencie napisane wiec po jaka cholere ty sie ze mna wyklocasz ????

Gość gość
a co powiecie ,ze ja wzielam kredyt na 15 lat juz 7 splaca sue sam znaczysplacaja mi go ludzie co na kredyt ich nie stac:)myslec mysleca wy na strosc zdechcniecie w wynajetej kawalerce

Gość gość
moja mama dopiero 6 lat temu wprowadziła się do własnego domu. ja mam 32 lata , mieszkam z nią. pomagam jej go wykończyć. wcześniej mieszkaliśmy z babcią. niestety aktualnie nawet nie mam pracy, ani faceta. bo w życiu różnie się układa. miałabym się teraz wyprowadzić jak dopiero od kilku lat mam wreszcie swój pokój,kąt :-( zostawić ją samą i płacić komuś za wynajem ?

Gość gość
Głupim gownem jesteś ty. W banku możesz wziąć 2 rodzaje kredytu privatkredit und baufinanzierung my skorzystaliśmy z drugiej opcji i nie kwestionuj tego, bo w tym kredycie możesz wybudować dom jak i kupić mieszkanie do remontu. Każdy kto zna sie w temacie ci to powie. Ale ty i tak wiesz swoje tępa dzido wynajmująca całe życie nędzne mieszkanko.

Gość gość
smarkulo czego ode mnie chcesz? sama podalas bausparvertrag plus to czego mi naskakujesz? ja mam twoje dlugi na 20 lat i rudere w glebokiej doopie. Baufinanzierung to zupelnie co innego niz Bausparvertrag.Idz pomyj doope szkopom bo musisz teraz do 46 roku zycia z********lac u nich aby dlugi splacic :D a ja kupie sobie domek za gotoweczke o ktorej sobie tylk pomarzyc mozesz. Wiem, ze klamiesz bo bys mi chociaz jedno zdanie przetlumaczyla a tu nic .

Gość gość
i zacznij sie uczyc niemieckiego. Dobrze radze. To moze wtedy bedziesz sie mogla ze mna wyklocac. Bo jak na razie to nawet nie wiesz o czym mowisz i nie rozumiesz dokumentow ktore niby podpisalas.

Gość gość
Ty co jesteś w De 22lata,ale ty walnięta jesteś widzę,ze dzisiaj pod różnymi postami jadem plujesz,żałosna jesteś naprawdę współczuje beznadziejnego życia

Gość gość
25 lat dokladnie mowiac. Zazdroscisz ? Co w moim zyciu jest beznadziejne twoim zdaniem ? Ze nie daje sobie kitu wciskac ? To ty gowniaro do mnie ciagle naskakujesz i chcesz mi cos wcisnac o czym sama nie masz zielnego pojecia. Co masz z tego? Ja rozumiem doskonale co jest napisane w podanym przez ciebie Bausparvertrag plus, wiec czego de mnie chcesz ? Podawaj prawidlowe hasla i nie bedzie problemu. No ale jak ktos klamie to wlasnie takie kwiatki wychodza.

Gość gość
Uwaga na te wariatkę z De ona Nie tylko na kafeterii się wymądrza , ona angażuje też media we własne życie, szuka rozgłosu wszędzie, gdzie się da, a potem marudzi, że ludzie o niej piszą i rozmawiają! Ale jak tu nie pisać, czy nie rozmawiać, skoro ona sama robi wszystko, by medialnie zaistnieć, by być znaną osobą. A bycie znaną osobą niesie ze sobą zarówno pozytywną opinię, jak i negatywną. Gdyby wszyscy ja publicznie wychwalali to byłaby szczęsliwa, ale gdy ktoś nie zgodzi się z jej opiniami lub ją skrytykuje to natychmiast albo go blokuje na fb i komentarz usuwa lub robi wszystko, by nikt nigdzie nie ocenił jej źle- w tym na forach internetowych. A tak się przecież nie da! W życiu jest tak, że nie wszyscy muszą nas kochać i wychwalać pod niebiosa. No, chyba, ze ktoś ma narcystyczne skłonności to wtedy nieustannie domaga się poklasku

Gość gość
faktycznie jakas schizolka tylko jej prawda jest najprawdziwsza ktos lub cos jej w tych Niemczech psyche zjechal

Gość gość
ty mnie znasz z facebooka i z mediow :D ??? NO ciekawe :D ja p******** :D psychoze masz jakas :D

Gość gość
Uderz w stół a nożyce się odezwą

Gość gość
ciebie chyba cos p*******o? :D normalnie to wy na tej kafeterii nadajecie sie na psychiatryczne leczenie :D jak mnie znasz z mediow i facebooka no to kim jestem psychopatako ?