Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowa znajomosc i nieporozumienie

Polecane posty

Gość gość

zaszlo pewne nieporozumienie, chcialam troche odpoczac od wszystkiego i oderwac sie od internetowych komunikatorów...i gdy z nim rozmawialam, troche sie nie zrozumielismy...napisal cos co sprawilo mi ogromna przykrosc (zwykły drobiazg z perspektywy czasu), sygnalizowałam mu, ze sprawil mi przyrkosc i kazalam isc sobie kilka razy..w koncu poszedł, ale zrozumiał to chyba jako pozegnanie.... był jeszcze kilka dni obecny, przedwczoraj chyba usunal komunikator... mam jego adres zastanawiam sie czy napisac do niego i wyjasnic mu to...bo przez to ze chcialam "zniknac" chyba sie na mnie zawiódł...miał pewien opis " Strzeżcie się rozczarowań, bo pozory mylą. Takimi, jakimi wydają się być, rzeczy są rzadko. A kobiety nigdy"... chciałabym mu wyjasnic, ze zaszlo nieporozumienie...ale potrzebowałam czasu.... napisac czy nie? to dla mnie bardzo wazne, bo zawsze bylam fair, poza tym brakuje mi rozmow....

Gość gość
pewnie ze napisz,nie czekaj.powodzenia

Gość gość
a jesli ten opis nie był skierowany do mojej osoby? boje sie, ze zrobie z siebie idiotke..poza tym ten adres był podany do przeslania ksiazki, wiec czuje sie, zle ze narusze jego "prywatnosc" piszac do niego.... :(