Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny wybór pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Od roku jestem z chłopakiem z moim wieku, z którym świetnie się dogaduje, jest przystojny, nawet koleżanki mi go zazdroszczą.. Ale niestety problemy się pojawiły przy pierwszym razie, a raczej próbie pierwszego razu. Bo byłam dziewicą, a on prawiczkiem. Jak w czasie pieszczot był podniecony itd tak w czasie seksu nawet jak udało mu się na chwilę "wejść" to mu opadał po jakimś czasie. W tym czasie poznałam innego faceta, starszego dość sporo bo 15 lat, ale bardzo przystojnego i niestety ( możecie mnie zjechać trudno) tak sie stało, że poszłam z nim do łożka. Z nim nie było żadnych problemów, stosunek się normalnie zakończył jak powinien i wreszcie sie poczułam jak prawdziwa kobieta. Teraz oboje chcą sie ze mną spotykać, kolezanki mówią, że ten " nowy" jest dla mnie za stary bo im o nim opowiadałam i widziały na zdjeciach , ale ten seks mi sie tak podobał... nie wiem co powinnam zrobic? Z tym poprzednim seks to porażka była i juz było kilka prób.... I nie piszcie ,że to nie ma znaczenia bo dla mnie ma , nie tylko seks jest ważny, wiadomo, ale na taki pierwszy raz własnie czekałam jak ostatnio przezyłam

Gość gość
ten o 15 lat starszy jest lepszy dla ciebie.

Gość gość
Przy tych kryteriach to trzeci wybor bedzie najlepszy: dobry wibrator; mozesz tez poczuc sie spełniona w agencji towarzyskiej, tam to dopiero bedziesz miala porownanie!