Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura277777777

Ciągle trafiam na dupków i czuję się przez to samotna

Polecane posty

Gość laura277777777

Przeważnie chodzi im o jedno, żeby mnie wykorzystać, albo są ze mną a wolą kolegów, co jeden to gorszy, najgorsze, ze dopiero po jakimś czasie jak już się przewżnie zakocham po iluś tam miesiacach czy latach wychodzi ich prawdziwa natura. Mam 27 lat, czasem nie wiem czy to ze mna jest coś nie tak, przeważnie im chce lepiej tym jest gorzej wiec chyba nie warto sie starać, bo oni dopiero sie przeważnie ockną jak ja już się wycofuję i dopiero wtedy się zaczynają starac, ale czesto jest za późno, albo jak im dam szanse to za jakiś czas ich stare zachowania wracaja do "normy". Czy ktoś jeszcze ma taki problem jak ja? Przykro mi, że służe facetom głownie do seksu choc puszczalska nie jestem, ale chciałabym takiej prawdziwej miłości, bez olewania mnie, chamstwa , problemów itd czy taka już nie istnieje?

Gość gość
przestan sie tym przejmowac, korzystaj z zycia bo sex tez jest fajny, ja jestem po 30tce i sie nie przejmuje juz tym ze trafiam na dupkow, a powiem szczerze ze wolni faceci po 30tce tez wcale sie nie chca wiazac wiec naprawde korzystaj z zycia, bo zycie w celibacie to nic fajnego

Gość gość
To odmawiaj seks :) Obracaj sie w innym towarzystwie

Gość Laura2777777
np teraz facet do mnie przyjechał niby tyle km bo dzieli nas odległość i woli spedzać czas z kolega, mam gdzies taki zwiazek, oczywiscie seksu to by chcial ,ale mu nie dam bo sie wkurzylam na niego maksymalnie, tak sie rzadko widujemy ,a kolegów to on ma na codzien... teraz niedawno poznałam innego, ale tez sie do d**y układało, oczywiscie na poczatku było super, dopiero po kilku miesiacach przeważnie wychodzi jaki kto ma charakter, najgorsze ,z e dopiero sa mili jak czuja ,że mnie traca tyle ze wtedy ja czesto juz nie chce

Gość gość
nie, nie trafiasz tylko ich wybierasz!!!

Gość gość
Weź sobie prawiczka do zwiazku to cie nie wykorzysta

Gość Laura2777777
gosć 12:32- ja lubie seks, nie bede mówić ,że nie czy robic z siebie świetej, ale z kolei nie chce sie czuc jak zabawka i żeby np facet mnie przeleciał, a po godzinie pedził do kolegi, dlatego temu dzisiaj " nie dam" , tak mnie wkrzurzył, kolejny d**ek nic nie warty jak każdy poprzedni. Bez nich też jest do doopy wiec bycie sama nie rozwiazuje sprawy... Dlaczego Ci faceci sa tacy beznadziejni?

Gość Laura2777777
12:35- może i tak ,ale łatwo mówic, że źle wybieram jak na początku przez pierwsz emiesiace jest wszystko cacy, facect sie wydaje mega zakochany, dzwoni co chwile, jest przemiły, nie ma żadnych kłotni itd, dopiero potem się zaczyna jakieś olewanie mnie, albo chamskie odzywki, albo koledzy i picie wieczorami, różnych juz przerabiałam... Normalny z nich wszystkich był może jeden, ale z nim się niestety nie udało choć był we mnie zakochany i ja w nim

Gość gość
no rob jak uwazasz, tez kiedys bylam w takim niby zwiazku, niby chlopak a jak przyjezdzal to w lozku ladowalismy, potem sie rozstalismy, ale powiem szczerze ze nie zaluje, teraz jestem sama i tez brakuje mi sexu, ja nie szukam juz faceta do zwiazku bo takiego jest ciezko znalezc jak jest wolny, tylko w sumie to kochanek by mi sie przydal:)

Gość Laura2777777
"kochanka" bez związku też miałam, po jakimś czasie zaczął mi robić sceny zazdrości o byle kogo, zaczął się chamsko zachowywać i tak to sie skonczyło

Gość gość
a skąd jestes?

Gość gość
Ale puszczalska jestes z tyloma spac rozklepana na całego! to tez jest k****enie sie :P

Gość Laura2777777
Z pewnego miasta na zachodzie ,ale nie napiszę dokładnie skąd

Gość gość
to z***biscie jak kochanek robi sceny zazdrosci:) tzn ze mu jednak zalezy:))

Gość Laura2777777
12:43- nie uważam się za puszczalska bo nie robie tego np co tydzien z kimś innym czy co miesiac, nie wkakuje tez facetom od razu do łożka ,ale po pewnym czasie, ani ich nie podrywam czy nawet nie ubieram sie wyzywajaco. Mialam kilku partnerów, ale nie było tez ich jakoś strasznie dużo, raczej ta liczba sie miesci w normie, ale ,że mam 27 lat to paru sie nazbierało, szczerze to wolałabym żeby był jeden, ale że z żadnym mi sie nie ulozyło

Gość Laura2777777
12:44- tak tylko on przy tym potrafił być bardzo chamski np był zazdrosny o kolege z którym nic mnie nie łaczyło to jest mój kolega od lat i absolutnie nic miedzy nami nie było nawet pocałunku nigdy bo on nawet nigdy nie miał dziewczyny, ale potrafił mnie wyzwać od dziwek bo do niego dzwoniłam i ogólnie stał sie chamski po jakimś czasie wiec " kochanek" nie oznacza tez braku problemów

Gość gość
Taka rozklepana to bym nie chciał do zwiazku

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA