Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warto ufać

Myślalam,że mam w Tobie przyjaciela

Polecane posty

Gość nie warto ufać

a Ty tak bez powodu zerwałeś kontakt.

Gość gość
spamujmy !

Gość gość
miał powód! nie kochał cię,szkoda czasu

Gość gość
chcialem tylko seksu

Gość gość
Masz nadal :)

Gość gość
eć na Ciebie?? gość dziś Uwielbiam jak na mnie patrzysz. usmiech.gif Ale chcialabym zebys cos zrobil wreszcie. gość dziś Każde złe słowo które wypisałeś negatywnie na mój temat, odbija się ode mnie i wraca do ciebie... z każdym negatywem oddalałeś mnie. pijesz, albo ćpasz wypisujesz głupoty, oszczerstwa, a jak wytrzeźwiejesz, oprzytomniejesz podlizujesz się jak lizydupa.. gość dziś Ja zrobiłem malutki kroczek,bez odzewu.Nigdy Cię nie wyzywałem,to nie ja. gość dziś O jakim kroczku bez odzewu mowisz? usmiech.gif gość dziś krok w bok? gość dziś Jasne nigdy mnie wyzywałeś. No proszę cię, nie kłam.Robiłeś to wiele razy i ty uważasz że ja mam ci zawsze przebaczać. To dlatego tak trudno mi było tobie ponownie zaufać, bo jak można ufac komuś kto wyzywa cię bez najmniejszego powodu ku temu. nie szukałam twoje atencji na siłę, dałam ci wolną rękę, dałam ci czas bys się zreflektował i zachował się mężczyzna a nie jak d**ek, ale ty nie zrobiłeś tego.

Gość nie warto ufać
Wyjaśniam, że za założenie 1 tematy dostaję od serwisu 2zł. Piszcie naiwniacy.

Gość gość
a nie jestem spoleczny?

Gość gość
s********j suko j****a

Gość gość
Kochana nie ma czegoś takiego jak przyjaźń damsko- męska.

Gość gość
liczyłam na *****cza :D

Gość life is brutalllossss
"... prawdziwych przyjaciół można poznać w biedzie", w sytuacji, kiedy ktoś potrzebuje pożyczyć jakiegoś "grosza". Nie ma znaczenia czy to jest przyjaźń z kobietą, czy z mężczyzną. Ooo, wówczas możemy się przekonać, wystawić na tzw. próbę naszą przyjaźń... i przy okazji się głęboko rozczarować

Gość woszatek
Jest coś takiego, jak przyjaźń pomiędzy kobietą, a mężczyzną. Nawet lepiej jest mieć za przyjaciela faceta, niż te podstępne koleżanki, przyjaciółki, lub inne nieszczere kobiety. Mężczyzna to mężczyzna. Mowa jest srebrem, a milczenie złotem, wiadomo, facet mniej mówi, tylko słucha i stara się być dyskretnym. Zawsze mogę polegać na moim przyjacielu. Niekoniecznie muszę z nim pogłębiać przyjaźń w innym kierunku, jakby ktoś nie wierzył w relacje na gruncie przyjacielskim.

Gość gość
Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kocham Cie. Ona gość wczoraj gość wczoraj Ona masz na imie? gość wczoraj On bedzie wiedzial kim jestemusmiech.gif gość wczoraj Ela karuzela janka obażanka Kazika pojawia siei znika gość wczoraj Gdyby tak było okazała byś to w inny sposób. Tymczasem wyszłaś za niego... Dojrzała miłość... pamiętasz? Ja byłem tylko... no własnie narzędziem? Urozmaiceniem szarych dni? Dopełnieniem tego czego on Tobie nie dawał? Zabawką? Czym? gość wczoraj Od razu mowie ,ze NIE MAM MEZA ANI DZIECKA. gość wczoraj ja tez juz nie mam smiech.gif i nie napisałabym takich tamacików w prozno gość wczoraj myslał pew3nie o mnie,ale jest w błędzie ,bo nigdy go nie traktowałam jak zabawki !!!!! do dzisiaj jest mi smutno ! ze mnie .. gość wczoraj ,Ona' to podszywaczka https://youtu.be/iZzKxXb-Xno gość wczoraj ciekawie komu jest bardziej smutno gość dziś Masz rację,wiem kim jesteś,też Cię kocham i miło słyszeć,że mnie kochasz usmiech.gif gość dziś Ostatnio myslalam ze padne jak tak na mnie patrzyles usmiech.gif gość dziś czyli nie masz bladego pojęcia kim jestem Twoje słowa są tego najlepszym dowodem gadaj zdrów gość dziś podepnę się pod tematusmiech.gif milego dnialapka.gif wma https://youtu.be/pa14VNsdSYM gość dziś żulica LD gość dziś inaczej nie potrafię ...obawiam się,że podane serce na dłoni,zsiekasz jakąś maczetą ..i juz nie pozbieram się nigdy...dobrego dnia jeszcze razlapka.gif gość dziś kocham cię Martuniu Inne tematy z tej kategorii Nadużywanie słowa Kocham Cię Wymusiłam pocałunek na przyjacielu. Stało się! gość dziś To mam nie patrzeć na Ciebie?? gość dziś Uwielbiam jak na mnie patrzysz. usmiech.gif Ale chcialabym zebys cos zrobil wreszcie. gość dziś Każde złe słowo które wypisałeś negatywnie na mój temat, odbija się ode mnie i wraca do ciebie... z każdym negatywem oddalałeś mnie. pijesz, albo ćpasz wypisujesz głupoty, oszczerstwa, a jak wytrzeźwiejesz, oprzytomniejesz podlizujesz się jak lizydupa.. gość dziś Ja zrobiłem malutki kroczek,bez odzewu.Nigdy Cię nie wyzywałem,to nie ja.

Gość gość
kochana aktualnie na forum jest wysyp gimbusow także na odpowiedz sensowna nie licz

Gość gość
Myślałem naiwnie,że mnie kochasz,więc się nie dziw,że cierpiałem.

Gość gość
Mezatka nie powinna myslec. :)

Gość gość
MYŚLAŁEM,czyli jestem facetem,kretynie.

Gość gość
nie powinienes sie tak w....c, za duzo kropelek szkodzi na umysl.

Gość gość
kochana tamta się znudzi to odezwie się.

Gość gość
Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie.I to prawda stara jak swiat.Jesli nie mozna liczyć na faceta to po co on jest potrzebny.Takiemu to kopa i niech leci męczyć inna.

Gość gość
Z doświadczenia wiem że jak facet zaczyna wysłuchiwać pseudo-przyjacielskich spowiedzi to i tak myśli o tym aby kochać się z tobą a ty go tylko wkurzasz bo chcesz być TYLKO jego koleżankom A jak już kobieta/dziewczyna jest ładna fizycznie to jestem w 100% pewien że tak jest....oczywiście niekiedy nawet sami faceci sie oszukują ze są tylko ich przyjaciółmi ale podświadomie myślą tylko o głębszej relacji

Gość gość
Piotr to moj temat, odezwij się :)

Gość gość
Piotrek sliping,rano musi w pole isc orać.