Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55555

PREZERWATYWA ZOSTALA W SRODKU

Polecane posty

Gość 55555

Witam, uprawialam sex z chłopakiem był to 3 stosunek w ciągu nocy, wyciągnął penis jednak bez prezerwatywy (nie doszło do wytrysku), po minucie wyciągnął, ze mnie prezerwatywe, z dużą ilością płynu, dodam, że mogłam Mieć owulacje i mam, prolaktyne ponad norma (37) czy mogłam zajść? Dodam, że mam 20 lat ( czy prolaktyna 37ng to duzo aby blokowac ciąze czy tez owulacje ? dodam ,ze kiedys mialam prolaktyne 55 a teraz spadla mi do 37 po lekach ale leki odstawilam 4 miesiace temu , bardzo sie martwie , prezerwatywa wyciagnieta szybko , wydawalo sie ,ze caly plyn byl w srodku ale jak wyciagal pewnie cos zostalo , boje sie , Spermy nie bylo !

Gość gość
Nie bój się. Nie zajdziesz w ciążę.

Gość gość
Po takiej akcji z prezerwatywa mam córkę...

Gość gość
zamów porodówkę.Gratulacje!!!!!

Gość gość
mogłaś mieć owulację? jak ją wyznaczasz? pamiętaj ze od prejakulatu też można zajść w ciążę

Gość gość
" mogłaś mieć owulację? jak ją wyznaczasz? pamiętaj ze od prejakulatu też można zajść w ciążę" współżyjemy tak od roku i jakoś w ciążę nie zaszłam, mam wrażenie ze ciąża z prejakulatu to bujda...

Czesc! Dla takich wypadkow wlasnie zostala wynaleziona antykncepcja dorazna, po stosunku (tzw. tabletek dzien po). Zobacz czy uda ci sie dostac gdzies w aptece tabletke elleOne, ona dziala niby az do 5 dni po stosunku i jest bez recepty, ale im szybciej tym lepiej, najbezpieczniej do 72 godzin po stosunku. Wiecej na ten temat znajdziesz na stronie https://consult.womenhelp.org/pl/page/447/contraceptives U nich mozesz rowniez zamowic rozne rodzaje antykoncepcji (pigulki, prezerwatywy, antykoncepcje po stosunku wlasnie), jak rowniez pisac do nich w razie pytan czy watpliwosci na ten temat (info@womenhelp.org)