Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porod maj co na wyjscie do szpitala

Polecane posty

Gość gość

Hej wiem ze pogoda w maju moze byc rozna ale tak z ciekawosci pytam co mam zabrac dla maluszka na polowe maja na wyjscie ?to moje pierwsze. Dziecko z gory dziekuje za odpowiedzi Ola

Gość gość
ja również rodzę w maju, zamierzam ubrać dziecko w body z krótkim rękawem, pajac i cienką bawełnianą czapeczkę, weźmiemy też cienki kocyk

Gość gość
14:01 bardzo podoba mi sie twoj zestaw. wez w razie czego body na dlugi jakby bylo chhlodno i skarpetki. kocyk cienki do okrycia i wsio. pajace tez naszykuj dwa. bawelniany i welurkowy. a wybierzesz w co ubierzesz jak bedziesz wychodzila.

Gość gość
dziękuję za podpowiedź :)

Gość gość
Ja rodziłam 2lata temu na koniec maja. W dniu wyjścia było zimno i bardzo wiało. Synek miał body z krótkim rękawem, pajacyk, czapkę i taki śpiworek z misia (nie był na żadnej podszewce, tylko sam miś). Używaliśmy go potem też zamiast kocyka. Teraz też bym się nie nastawiala na 25stopni...

Gość gość
logiczne jest, że dostosuję ubranie do temperatury na zewnątrz, ale nie zamierzam dziecka ubierać w kombinezony jak będzie 20 stopni

Gość gość
To dostosuj ubranie do temperatury a nie głupio na forum pytasz :o te matki to coraz głupsze są. O wszystko musicie pytać bo same rady nie dacie. Nie potrafisz ubrać dziecka to jak ty chcesz się nim zająć?

Gość gość
wpis o braku kultury zabolał?

Gość gość
Dokładnie, dostosuj ubranie do temperatury. Ja rodziłam pod koniec maja rok temu i były upały. Na dworze było ponad 20 stopni w cieniu. W aucie była sauna jak się do niego wchodziło. Dziecko miało body z krótkim rękawem, półśpiochy i przykryte pieluchą. Czapeczkę owszem bawełnianą dałam bo wszyscy kuźwa dawali (czapeczka to rzecz święta w PL) ale po tym dniu już córka aż do jesieni czapki nie nosiła.

Gość gość
Ja mam kilka zestawów naszykowane na wrazie naglej zmiany pogody. Zobaczymy w czym wyjdzie

Ja też rodzę pod koniec maja. Myślę że wezmę pajacyk , czapeczkę bawełnianą cieniutką . Mam przygotowane 2 kocyki jeden z wypełnieniem a drugi bez . Takie mięciutkie z materiałem minky. W zależności od temperatury przykryje odpowiednim dziecko :) Pierwsze dziecko rodziłam końcem kwietnia i też wydawało mi się że musi być mu cieplutko . Ale skończyło się na tym ,że tylko się przy pocił. Więc teraz nie będę szalała z ilością ubranek :)