Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verrronika

Blada kreska na tescie ciazowym...

Polecane posty

Gość verrronika

Hej dziewczyny, staram się z mężem już jakiś czas o dzidzie, i dopiero w tym cyklu przeszłam cały monitoring. Lekarz kazała mi przychodzić co dwa dni na usg jajników i w prawym urósł podobno piękny, książkowy pęcherzyk. Przed ostatnią wizytą lekarka stwierdziła, że liczy na to, że jak się zobaczymy to pęcherzyka już nie będzie...niestety był i kobieta powiedziała, że jest już raczej przerosniety i owulacji nie bedzie, ale mimo wszystko kazala zrobic progesteron w 21dc. Przyznam szczerze, ze jak mi o tym powiedziala to witki mi opadly i przestalam z mezem przytulac sie jakos intensywniej, bo myslalam, ze juz i tak nic z tego nie bedzie... Kiedy przyszlam do niej z wnikiem, okazalo sie ze owulacja byla! Obie bylysmy zaskoczone, ale ja sie raczej zmartwilam, bo myslalam, ze "przegapilam" okazje.... Dzisiaj jest 30dc i bedac na nocy w pracy zrobilam test pink express strumieniowy i ku mojemu zaskoczeniu pokazala sie cienka rozowa kreseczka! Bylam w szoku, wiec jak tylko skonczylam zmiane zajechalam do apteki po dwa nowe testy. W domu powtorzylam test tez firmy pink tylko, ze ten plytkowy i nic nie wykazal... Jak myslicie, czy to moze byc blad testu? W linku zalaczam zdjecie zrobionego na nocy testu. Rozlozylam go tylko dlatego, ze wydawalo mi sie ze mam zwidy przez ten plastik i przyznam szczerze, ze normalnie jest ona widoczna golym okiem, tylko tabletem jakos slabo udalo mi sie to uchwycic... https://imagizer.imageshack.us/v2/76...540/3Rxg2X.jpg Co o tym myslicie?

Gość verrronika
Dziewczyny naprawde prosze o opinie, bo juz nie wiem co myslec :(

Gość gość
Powtórz jutro rano test jak jesteś w ciąży to powinna być już ciemniejsza kreska. Ja miałam bladą kreskę dwa dni przed okresem i dzisiaj jestem w 8tc :) Powodzenia! :D