Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i nigdy nie miałem kobiety. Parę razy byłem intensywnie zauroczony, ale nigdy nie było to coś poważnego. Przyzwyczaiłem się do życia w samotności, choć czasami mam silną potrzebę bliskości emocjonalnej i fizycznej z kobietą "wyimaginowaną". Ten stan jednak po niedługim czasie mija i wracam do swojej nienormalnej normalności. Wokół są obcy, znajomi, członkowie rodziny którzy żyją w szczęśliwych związkach i nie przeszkadza mi kiedy widzę ich szczęście. Gdzieś w sobie też marzę o nim, ale wydaje mi się, że zepchnąłem tę potrzebę za bardzo na plan dalszy i ją blokuję. Czy według was to normalne? Czy jestem dziwny?

Gość gość
A jestes w jakiejs zakochany?

Gość gość
Kiedyś byłem zakochany około 4 lata w jednej kobiecie. Poza tym zdarzają mi się krótkotrwałe zauroczenia, nic więcej.

Gość gość
Obecnie do nikogo nic nie czuję.

Gość gość
A byles z ta kobieta w ktorej jestes 4 lata zakochany?

Gość gość
Nie, to była raczej nieszczęśliwa miłość. Ona miała innego.

Gość gość
nie wiem co odpisać

Gość gość
Mam podobnie, tylko że mi dopiero za kilka miechów dwie dychy wbijają.Weź człowieku przestań się dobijać tak jakbyś miał 40 na karku, pomyśl sobie tak że jak będzie dziewczyna to będzie a jak nie to nie.Ja mam gorzej od ciebie bo przez całe życie obracałem się w męskim towarzystwie kolegów itp. Praktycznie nigdy nie gadałem normalnie z dziewczynami więc wiesz,a teraz nagle zacząłem mieć powodzenie tylko że nie wiem jak mam się zabrać ;)

Gość gość
Tak jak napisałem, mam takie podejście no i pytanie czy to nie jest dziwne. W ogóle nie zabiegam o żadną kobietę, nawet jeśli mi się spodoba.

Gość gość
spokojnie,może trafisz na taką,z którą będziesz :) ja mam 22 i od zawsze sama :(

Gość gość84
Jak miałem 20 lat to też tak myślałem - spoko, mam czas. A tam, dupa. Albo spotkasz kogoś albo nie.