Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrzeczenie się praw

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie czy w każdym szpitalu można się zrzec praw przed porodem do dziecka i pozostawienie w szpitalu?jak wyglądają formalności i kogo mam poinformować?

Gość gość
jeśli zamierzasz to się dobrze zastanów zdążysz się jeszcze zrzec

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji też zamierzam przed porodem zrzec się praw do dziecka

Gość gość
zanies dziecko do okna zycia czy jakos tak ....

Gość dominika__
a dlaczego chcecie się zrzec praw?

Gość gość
Kobieta ma do tego prawo, to jej osobistą decyzją więc po co umoralniac. Lepiej jest zrzec się praw już w szpitalu niż porzucić po wyjściu prawda? A dziecko szybko znajdzie znajdzie rodzinę adopcyjna i nie będzie w domu dziecka.

Gość gość
tez uwazam ze lepiej zrzec sie praw od razu, przynajmniej dziecko ma szanse na normalna rodzine

Gość gość
tak, w kazdym szpitalu mozna, najlepiej poinformowac lekarkę do ktorej trafisz juz na poród, formalnosci nie wiem jak wygladają ale pewnie trzeba podpisac jakies papiery,zresztą tam ci wszystko powiedzą. dodam tylko ze ja tez mialam takie mysli bo niestety moja wlasna głupota doprowadzila mnie do nieplanowanej ciaży i od samego poczatku ciaży bylam sama, na dodatek bez pracy,bez pieniedzy nawet bez matki ktora mogłaby mnie wesprzec,tak wiec całkowicie i totalnie sama ale... chyba jestem z tej większosci-gdy urodziłam to jakby zdarzył się cud. tak wiec przemysl to jeszcze bo potem juz dziecka nie odzyskasz.

Gość gość
Oczywiscie ze zrzec sie praw a nie zostawiac w oknie zycia. Dziecko bedzie moglo od razu zostac zaadoptowane.