Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30latek co mieszka z rodzicami i nie potrafi wynajac mieszkania to dno totalne

Polecane posty

Gość gość

wstyd sie umówić z kimś takim a co dopiero sex

Gość gość
Sama jesteś dnem. A jak ktoś ma mieszkanie zapisane i ma rodziców w domu, to co ? Też ma szukać własnego ?

Gość gość
pierwsza mamisynka sie odezwała heheh, nie wstyd ci przed znajomymi odpowiadac codziennie na pytania czemu żerujesz na rodzicach

Gość gość
Jaki sens samemu wynajmować mieszkanie, kiedy dookoła same beznadziejne dziewczyny, z którymi nie da się stworzyć związku. To już wolę mieszkać z rodzicami, przynajmniej jest do kogo gębę otworzyć.

Gość Stary Kawaler Wacek
Ja bym się nie wstydził , wynajmować mieszkanie i co jeżeli jest samotny i sam tam będzie mieszkał , myślisz że to takie miłe ? to po 1 po 2 np ja przez samotność nie mam motywacji do niczego np . mi bie zależy na wyjazd za granicę nie muszę.mieć niewiadomo ile pieniędzy ja mam słabe zarobki i mi starczy do siebie starczy.

Gość gość
16 :41 to jest właśnie racja to co napisałeś , ale co tu dużo pisać taki który jest w związku nie zrozumie samotnego samotnej , ale kogo to obchodzi ?.

Gość gość
To prawda. Mało kobiet, dziewczyn z charakterem. Chodzi o kobiecość i inteligencję. Teraz same księżniczki.