Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NSNSNS

Facet zdradził drugi raz moje zaufanie

Polecane posty

Gość NSNSNS

Ok mam tego typu sytuację przyłapałam jak mój obecny facet po raz drugi romansuje z dziewczyną przez neta za moimi plecami. I nie są to tylko czułe słówka ale faktycznie ich fantazję co mi zrobisz kiedy wejde w ciebie ostro itp Gdy za pierwszym razem go przyłapałam obiecał, że się to nie powtórzy, że będzie mieć blokadę a tu nagle na dniach wyszło, że odwala to samo i to w tym samym czasie się zaczeło kiedy mu wybaczyłam i wróciliśmy do sytuacji przed. Zalezy mi na gościu ale to drugi raz jak mnie zrobił w taki sposób chce po prostu przeczytac czyjes opinie bo ja mam metlik w glowie!!

Gość gość
na necie się nie skończy

Gość gość
Odpuść sobie on cię ma gdzieś.koleś lubi sex i tego nie zmienisz

Gość gość
Raz obiecywał, że się zmieni, nie zrobił tego. Masz odpowiedź, podejmij trudną decyzję, wypłacz się w poduszkę i rzuć debila. Będzie Cię ciągle zwodzil, chcesz tak żyć? Nie mówiąc o innych konsekwencjach takich jak np choroba weneryczna. I tu się nie śmiej. Bo mnie kiedyś takim gownem zarazil jeden ściemniacz także wiem co mówię :-/

Gość gość
Jw rzuc go tatt ludzie sie nie zmieniaja

Gość NSNSNS
powiem tak kretyn sam mi dzisiaj podał możliwość wejścia na swoje konto fb i wychodzi na to, że jak zaczęliśmy się spotykać to z byłą (czyli pierwszą co mi numer odwalił) jeszcze był i teksty do kumpeli że on nie potrzebuje dziecka na wychowanie etc tylko dojrzałą kobietę nie powiem między nimi 9 lat różnicy ale k**** mać

Gość gość
znudziłaś mu się i szuka innej, i pewnie niedługo znajdzie, 90% facetów nie da rady być z jedną kobietą w dzisiejszych czasach